UDREA si BICA s-au reintalnit pe holurile ICCJ. Fosta sefa DIICOT ramane sub CONTROL JUDICIAR. UPDATE

ELENA UDREA a ajuns, joi dimineata, la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ), unde se afla si ALINA BICA. Magistratii au prelungit CONTROLUL JUDICIAR pentru cele doua foste amice, inculpate in cateva dosare penale, insa atat una cat si cealalta au depus contestatie.

UPDATE 11.45:  Fosta sefa a DIICOT ALINA BICA ramane sub CONTROL JUDICIAR, dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) i-a respins joi cererea de revocare a masurii formulate in ambele dosare in care a fost trimisa in judecata pentru fapte de coruptie, informeaza Agerpres.

Tot sub CONTROL JUDICIAR ramane si ALIN COCOS inculpat intr-una din aceste cauze. Decizia Instantei Supreme este DEFINITIVA.

STIRE INITIALA

ELENA UDREA a fost trimisa in judecata pe 21 aprilie in dosarul “GALA BUTE”, fiind acuzata de savarsirea a trei infractiuni de LUARE de MITA, ABUZ in SERVICIU si tentativa la folosirea de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete pentru obtinerea pe nedrept de fonduri europene. 

CITESTE SI: ELENA UDREA S-A PREZENTAT LA SEDIUL ICCJ PENTRU UN NOU TERMEN IN DOSARUL GALA BUTE

Procesul ELENEI UDREA s-a amanat pentru ora 10.30, desi initial era programat sa inceapa la ora 9.00. 

In data de 19 iunie, INSTANTA SUPREMA a decis sa conexeze cele doua dosare ANRP, cunoscute ca “Bica 1” si “Bica 2”, in care este judecata ALINA BICA. Dosarul “Bica 1” a fost trimis in instanta in luna decembrie 2014, ALINA BICA fiind acuzata de ABUZ in SERVICIU cu consecinte deosebit de grave, fapta savarsita ca secretar de stat si reprezentanta Ministerului Justitiei in cadrul Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despagubirilor din cadrul Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor (ANRP).

CITESTE SI: ALINA BICA VREA SA-SI DESCHIDA CABINET DE AVOCATURA IN JUDETUL DOLJ

Inainte sa intre in sediul ICCJ, ALINA BICA a declarat jurnalistilor prezenti ca nu ar dori sa aiba soarta MARIANEI RARINCA.

Sursa foto: jurnalul