AVEREA ELENEI UDREA A FOST PUSA SUB SECHESTRU ASIGURATOR. UPDATE

elena udrea, dosar gala bute, audieri dna, ion ariton, confruntare udrea ariton

ELENA UDREA si ION ARITON au ajuns, vineri dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), acolo unde cei doi fosti ministri din Guvernul BOC vor fi audiati de procurorii anticoruptie in DOSARUL GALA BUTE.

UPDATE 11.10: ELENA UDREA a fost transferata in Arestul Politiei Capitalei.

UPDATE 11.04: Omul de afaceri ADRIAN GARDEAN a fost adus si el la sediul DNA.

UPDATE 11.00: O parte din AVEREA ELENEI UDREA, constand intr-un numar de imobile, conturi bancare si participatiuni la anumite firme, a fost pusa sub SECHESTRU ASIGURATOR de catre procurorii DNA, a anuntat avocatul MARIUS STRIBLEA. “Este adevarat, o parte din averea ELENEI UDREA a fost pusa sub SECHESTRU ASIGURATOR, este vorba de cateva imobile si cateva milioane de lei, dar nu va pot da alte detalii. Nu este singura persoana asupra careia s-a instituit aceasta masura asiguratorie”, a declarat avocatul apararii.

“GHEORGHE STEFAN nu a formulat niciun denunt la adresa ELENEI UDREA in dosarul MICROSOFT”, a raspuns STRIBLEA atunci cand a fost intrebat de jurnalisti daca edilul suspendat din Piatra Neamt a turnat-o si pe clienta sa.

UPDATE 10.10: La sediul DNA a ajuns si fostul presedinte al Federatiei Romane de Box (FRB), RUDEL OBREJA.

UPDATE 09.51: Avocatul ELENEI UDREA, MARIUS STRIBLEA, le-a declarat jurnalistilor prezenti la sediul DNA ca nu este exclus ca averea fostului ministru ar putea fi pusa sub SECHESTRU si, la fel de posibil, ca o CONFRUNTARE intre cei doi fosti membri ai Guvernului BOC ar putea avea loc tot azi.

ELENA UDREA a fost adusa cu duba de la Arestul Politiei Capitalei, deputatul fiind ARESTAT PREVENTIV, in timp ce ION ARITON s-a prezenta singur la sediul DNA, fostul ministru al Economiei aflandu-se sub CONTROL JUDICIAR.

Potrivit unor surse judiciare nu este exclusa o confruntare intre ELENA UDREA si ION ARITON.

Stire in curs de actualizare.

Sursa foto: adevarul.ro