ELENA UDREA: SORIN OPRESCU este condamnat la chinuri

ELENA UDREA s-a prezentat, miercuri, in fata judecatorilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ). Fostul ministru al Turismului contesta masura CONTROLULUI JUDICIAR in dosarul GALA BUTE, in care este judecata pentru fapte de coruptie.

ELENA UDREA a spus miercuri despre primarul general al Capitalei, SORIN OPRESCU, arestat preventiv pentru 30 de zile pentru luare de mita, ca “este condamnat la chinuri”, avand in vedere faptul ca acesta este dependent de un tratament.

CITESTE SI: ELENA UDREA: CATEGORIC NU CANDIDEZ LA PRIMARIA GENERALA. CARE ESTE MOTIVUL

“Poate este exagerat putin sa spui ca este condamnat la moarte, insa este foarte greu. Pentru cineva dependent de un tratament este foarte greu. Condamnat la chinuri sigur este”, a spus ELENA UDREA

Primarul Capitalei, SORIN OPRESCU, retinut de procurorii anticoruptie dupa ce ar fi primit mita 25.000 de euro, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, mandatul fiind trims duminica noaptea de magistratii Tribunalului Bucuresti.

CITESTE SI: DOSAR SORIN OPRESCU: CINCI PERSOANE, ARESTATE PREVENTIV, IAR DOUA IN AREST LA DOMICILIU

ELENA UDREA a contestat masura CONTROLULUI JUDICIAR motivand ca in cazul sau nu se mai impune o masura prevenitva deoarece dosarul a fost trimis spre judecare la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) si nu are cum sa influenteze ancheta. De asemenea, aceasta a precizat ca este la dispozitia judecatorilor.

Sursa foto: gandul