Elena Udrea: Speranta mea este ca vom avea un candidat unic de dreapta la presedintia Romaniei

Elena Udrea nu stie inca daca va candida din partea Partidului Miscarea Populara la alegerile prezidentiale, dar reitereaza ideea unui candidat de dreapta unic.

“Nu abandonez proiectul de actiune unitara a dreptei, pentru ca stiti ca de luni de zile incerc, militez pentru unitatea dreptei in Romania, pentru actiune comuna, dar ati vazut cu totii raspunsul actualei conduceri a PDL, dar nu numai.

Orgolii sunt peste tot, la toti liderii de centru-dreapta. Speranta mea este acum, cand evident nu mai poate fi vorba despre un proiect unitar pentru europarlamentare, ca vom avea un candidat unic la Presedintia Romaniei. Voi continua sa sustin ca este nevoie de un candidat unic la Presedintia Romaniei”, a spus Udrea intrebata daca PMP ar trebui sa aiba un candidat propriu la prezidentiale sau il va sustine pe liderul Forta Civica, Mihai Razvan Ungureanu.

Udrea este convinsa ca, in acest moment, niciun candidat inscris in cursa pentru prezidentiale nu este pregatit sa castige. “In acest moment nu stiu cine are un candidat adevarat la prezidentiale. Vom vedea dupa europarlamentare, care va fi si candidatul PMP.”

Citeste si: Elena Udrea, dupa inscrierea in PMP: Vocea Opozitiei este vocea lui Traian Basescu

Cat despre alegerile europarlamentare, fostul ministru al Turismului a spus: “Nu voi candida pentru europarlamentare. Poate doar in ultimele pozitii pentru a sustine candidaturile din Miscarea Populara.”

Odata cu plecarea sa din PDL, romanii se intreaba daca va exista un exod al democrat liberarilor catre Miscarea Populara. Primul pe lista este Emil Boc, insa legea nu-i permite, deocamdata, sa treaca la alt partid:

“Domnul Emil Boc este primar, iar legea nu permite primarilor sa paraseasca partidele cu care au castigat alegerile. Insa, dansul sustine PMP. Impreuna cu dansul am facut o echipa perfecta la guvernare. Indiferent unde se afla domnul Emil Boc, sunt sigura ca vom lucra pentru aceleasi proiecte”, a mai spsu noua membra a Partidului Miscarea Populara.