Elena Udrea: Sunt sanse mici ca dreapta sa castige alegerile prezidentiale in 2014

Elena Udrea este constienta de forta USL, in perspectiva alegerilor prezidentiale din acest an. Noua membra a Partidului Miscarea Populara nu crede ca dreapta are sanse sa dea viitorul presedinte al Romaniei.

“Sungem in situatia in care incercam sa construim un proiect care sa promoveze cu sanse un candidat la Presedintia Romaniei”, a spus Udrea, intr-o conferinta de presa.

Deputatul PMP nu intelege de ce nu exista un acord al tuturor fortelor de centru-dreapta pentru a sustine un singur candidat.

Citeste si: Elena Udrea: PMP va avea un scor cu doua cifre la europarlamentare. Vom face altfel de politica, vom arata ce inseamna sa te opui USL-ului

“Deci, sansele astazi, cand vorbim, sunt relativ mici sa castige dreapta Presedintia Romaniei din 2014 incolo. Nu inseamna ca nu exista. Depinde de intelepciunea celor care influenteaza, care pot influenta, care pot decide existenta unui singur candidat la Presedintie din partea spectrului politic de centru-dreapta, cei care pot decide un singur proiect politic din iunie pana in noiembrie. Deci, depinde cat de intelepti, cat de lipsiti de orgolii sunt, cat de putin revansarzi. Sunt sanse mici, dar totusi exista”, a mai spus Elena Udrea.