Elena Udrea: Traian Basescu i-a ajutat pe toti cei din PDL sa ajunga in functii importante

Presedintele PMP, Elena Udrea, a declarat, marti, ca Traian Basescu i-a “crescut pe foarte multi politic, punctand ca i-a ajutat pe toti cei din PDL sa ajunga in functii importante, unii devenind ministri, consilieri prezidentiali sau consilieri de stat.

“Traian Basescu a crescut pe foarte multi politic. Pe toti cei din PDL i-a ajutat sa ajunga in functii importante. Traian Basescu a dat o ocazie multor politicieni sa atinga un nivel al carierei politice. Au devenit ministri, consilieri prezidentiali, consilieri de stat. Pe foarte multi i-a crescut politic. Unii dintre ei, de-a lungul timpului, au fost alaturi de Traian Basescu”, a spus Udrea.

Citeste si: ELENA UDREA: Daca voi fi presedinte, voi continua proiectele incepute de TRAIAN BASESCU

Ea a lasat sa se inteleaga ca cei care l-au parasit pe seful statului au fost oportunisti.

“Pe masura ce mandatele presedintelui se apropiau de sfarsit, fiecare a incercat o iesire de siguranta, fiecare a incercat sa-si faca un proiect acolo unde a simtit ca are mai mult de castigat, pe principiul: “daca Traian Basescu nu o sa mai fie presedinte si nu o sa mai poata sa ne mai duca la guvernare, atunci de ce sa nu incercam noi variante care ne convin noua mai mult”, a mai spus Udrea.

Citeste si: Udrea: GEORGE MAIOR ar fi o varianta buna pentru functia de PREMIER

Prezidentiabilul PMP a mai spus ca ea a ramas alaturi de seful statului, despre care a spus ca este cel mai puternic politician pe care l-a avut Romania in ultimii 25 de ani.

“Desi am fost multi in echipa cu care Traian Basescu s-a luptat, cel putin in ultimii 10 ani, pentru modernizarea Romaniei si pentru reformele pe care a inceput sa le faca, unii au abandonat aceasta echipa, eu sunt dintre cei care a ramas pana in acest moment. Ma bucur ca sunt dintre cei care au putut sa dobandeasca experienta politica in echipa celui mai puternic politician pe care l-a avut Romania in ultimii 25 de ani”, a mai afirmat Udrea.