Elena Udrea, Traian Băsescu și documentul secret de la SRI

Elena Udrea a făcut, duminică, noi declarații despre documentul secret al SRI făcut public de către Traian Băsescu, anunță România Tv.

„Știam că există documentul, de aceea l-am și cerut în instanță, însă nu am știut că și fostul președinte îl are. La vremea când eram ministru, m-a chemat să mă informeze că niște angajați fac lucruri ilegale, ca atare au și plecat din minister, discuție din 2011”, a spus Udrea pentru sursa citată.

În ceea ce privește conținutul și natura informațiilor, Elena Udrea susține următoarele: „Președintele mi-a spus fix conținutul acestor note, fix despre aceste persoane, nu era un fenomen generalizat”. A continuat apoi: „Trebuie o răspundere individuală, trebuie să se treacă la rejudecarea cauzelor pe probe ilegal făcute, deci le dau întru totul dreptate.

Despre protocoale, președintele nu avea cum să știe, că nu a venit nimeni să-i spună ce s-a scris în protocolul dintre SRI și DNA, de exemplu. Cei care trebuiau să-l informeze erau probabil Coldea sau Maior”, a spus Udrea la România TV.

Sursa foto: rtv.net