ELENA UDREA transmite un nou mesaj TRANSANT: Sunt o TINTA care trebuie redusa la TACERE

ELENA UDREA, fostul ministru ARESTAT PREVENTIV in cadrul DOSARULUI GALA BUTE,  a transmis un nou MESAJ TRANSANT din spatele gratiilor. UDREA, prin intermediul paginei sale de Facebook, anunta ca este o TINTA care trebuie redusa la TACERE si ca, din aceasta cauza, ancheta se desfasoara in ritm de melc.

Totodata, ELENA UDREA critica, inca o data, procurorii DNA pentru ca acestia nu au raspuns inca solicitarii sale de a avea o confruntare cu denuntatorii sai. ELENA UDREA, prin intermediul echipei sale de comunicare,  sustine ca o confruntare ar lamuri situatia si critica faptul ca procurorii s-au grabit sa o aresteze insa acum ancheta se desfasoara “in ritm de melc”.

“Actiunile discretionare ale anchetatorilor in DOSARUL GALA BUTE se vad si din avion.

CITESTE SI: Elena Udrea, un nou mesaj pe Facebook: Avem de-a face cu o incercare de construire a unei istorii contrafactuale 

In timp ce ELENA UDREA si toti cei care nu au declarat impotriva sa se afla in arest, mituitorii si cei care au luat mita (doar pentru ca au incercat sa dea vina pe fostul ministru) sunt liberi.

Daca pentru arestarea preventiva a ELENEI UDREA s-au pus in miscare cu celeritate actiunile necesare, pentru ca era „urgenta” incarcerarea sa, in ceea ce priveste solicitarile apararii, nimic nu se intampla. Ancheta penala a ajuns sa se desfasoare in ritm de melc.

De mai bine de doua saptamani, ELENA UDREA a cerut confruntari cu acuzatorii sai, lucru care nu s-a intamplat nici pana acum, desi ar fi existat sansa lamuririi situatiei. Mai mult, procurorii par sa fie concentrati doar pe administrarea de probe impotriva fostului ministru, nu si in favoarea sa.

CITESTE SI: DENUNTUL ELENEI UDREA impotriva lui FLORIAN COLDEA a fost CLASAT de DNA 

In acest conditii, se intareste impresia ca ELENA UDREA este o TINTA si ca se doreste mentinerea sa in arest, pentru a fi REDUSA la TACERE, in detrimentul infaptuirii actului de justitie”, se arata in mesajul postat pe pagina de Facebook a ELENEI UDREA.

Sursa foto: realitatea.net