ELENA UDREA: Trebuie sa finalizam proiectele lui TRAIAN BASESCU

ELENA UDREA, ARESTUL POLITIEI CAPITALEI, ACTRITA PORNO, COLEGA DE CELULA

ELENA UDREA, candidat la sefia PMP, a sustinut la Congresul partidului ca formatiunea trebuie sa finalizeze proiectele asumate de presedintele TRAIAN BASESCU si poate sa devina in 2016 principala forta politica, mentionand ca inclusiv in toamna acestui an PMP ar putea da seful statului la alegeri.

Udrea a facut o analiza a scorului electoral obtinut de PMP cu ocazia alegerilor europarlamentare din 25 mai.

“Acolo unde a contat mai mult lupta pentru statul de drept, a contat mai mult continuarea reformelor incepute de TRAIAN BASESCU, in special in mediul urban, ne-am atins obiectivul de a avea un scor de doua cifre, un obiectiv pe care tot noi ni l-am propus. (…) Acolo unde mesajul nostru s-a auzit mai tare, acolo unde actiunile noastre, campania noastra a fost mai vie, PMP a devenit cel mai important partid de centru-dreapta din Romania”, a afirmat UDREA.

Citeste si: Adrian Radulescu si-a RETRAS candidatura pentru sefia PMP si o sustine pe UDREA

Ea a sustinut ca PMP a invins PDL si PNL in diaspora, in Bucuresti, Constanta, Pitesti, Galati, Neamt, Ploiesti, Focsani. Udrea a afirmat ca partidul trebuie sa inceapa consolidarea filialelor din teritoriu, care in acest moment acopera doar 30% din localitati.

“PMP este astazi un partid de sine statator, un partid care a confirmat, un partid care are doi europarlamentari. Avem propriul nostru electorat si propria noastra identitate, nu trebuie sa plecam urechea la cantece de sirena ale unora care fug mancand pamantul sa-si ascunda esecul electoral. Desi declarau ani la randul ca iubesc «pedeleaua» si niciodata nu vor face ceva rau impotriva PDL, astazi ii vand identitatea”, a afirmat UDREA.

Candidatul la sefia PMP a sustinut ca partidul nu are de ce sa “stea la caruta unor partide care si-au pierdut demult atractivitatea si potentialul de a mai convinge”.

“Sunt partide nereformate cu care nu avem de ce sa ne dorim sa ne topim. Sigur, sunt un sustinator al unitatii dreptei si am un an de zile de cand spun ca trebuie un proiect comun pentru a putea invinge in decembrie in cea mai importanta batalie pe care o va da Romania. (…) Cred ca va trebui sa-l sustinem pe cel mai bun dintre candidatii de centru-dreapta care poate sa castige aceasta competitie, dar asta nu inseamna ca trebuie sa alergam spre o fuziune, spre un parteneriat, spre o intelegere cu cei care ne canta asa usor ironic la ureche si in acelasi timp nu au niciun motiv si niciun argument si sunt extrem de aroganti fata de PMP”, a afirmat UDREA.

Ea a sustinut ca partidul are sanse sa devina “cel mai important partid politic din Romania” urmand linia politica pe care a plecat.

“Din acest moment trebuie sa trecem la contructia unui partid solid si puternic, capabil sa devina principalul partid de opozitie capabil sa castige alegerile in 2016 si in acealasi timp, de ce nu, capabil sa dea la toamna presedintele Romaniei”, a spus UDREA.

Citeste si: Primul CONGRES al PMP a inceput

 “Sa ducem mai departe viziunea celui care a fost langa Miscarea Populara permanent, si in aceasta campanie, celui mai important lider politic din Romania ultimilor 25 de ani, actualul presedinte Traian Basescu, (…) sa ducem mai departe reformele incepute in ultimii 10 ani. Sunt proiecte pentru care ne-am luptat pana acum si pe care noi trebuie sa le ducem la bun sfarsit”, a mai spus UDREA.

Candidatul la sefia PMP a dat asigurari ca in 2016 partidul se va afla pe primul loc in preferintele electorale.

“Este nevoie sa facem o echipa puternica, sa fim uniti, pentru ca uniti putem invinge totul. Cred ca este nevoie sa mergem pe drumul pe care ni l-am asumat de a duce mai departe viziunea lui Traian Basescu despre Romania. De aceea, va cer, votati pentru un proiect pe care il sustin din suflet, un partid care sa termine de construit ce a inceput presedintele Romaniei. Votati pentru un partid care va deveni principalul proiect politic al ultimilor 25 de ani. (…) Va promit ca fiecare ceas din viata mea va fi dedicat Miscarii Populare”, le-a mai spus Udrea delegatilor la congresul partidului.

Functia de presedinte al PMP este disputata, la Congresul de sambata, de ELENA UDREA si DANIEL FUNERIU.

Sursa foto: realitatea.net