ELENA UDREA: Trebuie sa fiu TRIMISA IN BECI pentru ca atunci cand am iesit NU AM TACUT

Plenul Camerei Deputatilor a inceput sa dezbata si sa voteze CERERILE JUSTITIEI IN CAZUL ELENA UDREA. Prima cerere este cea de URMARIRE PENALA, iar dupa ce aceasta va fi votata se va trece la votul pentru cererea de RETINERE si ARESTARE.

Dupa cum prevede procedura in astfel de cazuri, ELENA UDREA a avut oportunitatea sa isi sustina punctul de vedere in fata colegilor sai din Parlament.

Udrea a profitat de ocazie pentru a se victimiza, sustinand ca situatia ei este ”FORMA CEA MAI ACUTA” a luptei pentru preluarea puterii, ea fiind pedepsita pentru ca atunci cand a iesit din puscarie ”NU A TACUT”:

CITESTE SI: UDREA: Totul a fost FACUT PE REPEDE INAINTE- sa o mai ARESTAM PE ELENA UDREA

”Sunt a treia oara in fata dumneavoastra. Am stat 7 zile in AREST PREVENTIV, apoi in AREST LA DOMICILIU, apoi 72 de zile in arest preventiv, apoi in PENITENCIAR LA TARGSOR. Pentru a treia oara in opt luni vin sa vorbesc. CAZUL ELENA UDREA este doar forma cea mai acuta a LUPTEI PENTRU PRELUAREA PUTERII. Tinteste acapararea puterii de catre un SISTEM FORMAT DIN SERVICIILE SECRETE, reprezentanti de forta.

Perdeaua de fum este LUPTA ANTICORUPTIE. Un demers genial, pentru ca are suportul popular. Nimic nu merita sa abandonam statul de drept si democratia. Nu avem voie sa uitam ce s-a intamplat in timpul dictaturii lui Nicolae Ceausescu.

Da, avem nevoie ca CEI CARE GRESESC SA PLATEASCA. Toate acestea trebuie facute in SPIRITUL STATULUI DE DREPT. Politicienii, buni sau rai, merg in fata poporului. Sistemul nu se supune judecatii poporului, odata ce ajunge la putere nimic nu il mai poate opri, doar o revolutie.

CITESTE SI: GORGHIU anunta ca LIBERALII VOR VOTA LA VEDERE in CAZUL UDREA

Sistemul nu are fata. Ce stat de drept este acela in care un om este arestat preventiv nu este intrebat macar de acuzatiile care i se aduc?  Ce pericol o reprezinta un om aflat sub control judiciar de 130 de zile? Ce fapte recente ale mele justifica o noua cerere de arestare?

Sunteti chemati sa dati un vot in orb. Trebuie sa fiu REDUSA LA TACERE, pentru ca atunci cand am iesit nu am tacut.  Trebuie sa fiu TRIMISA IN BECI”, a spus Elena Udrea, in timpul discursului sau in fata Plenului Camerei Deputatilor.

Sursa foto: Romania Tv