ELENA UDREA, un nou ATAC: In DOSARUL “GALA BUTE” sunt ARESTATI PREVENTIV doar cei care nu au declarat IMPOTRIVA MEA

ELENA UDREA a transmis duminica, prin intermediul echipei sale de comunicare, un nou mesaj pe Facebook, in care atrage atentie asupra faptului ca in DOSARUL ”GALA BUTE” au ramas in AREST PREVENTIV doar cei care nu au dat declaratii IMPOTRIVA SA.

”In dosarul «Gala Bute», sunt arestati preventiv doar cei care nu au declarat impotriva Elenei Udrea, asa cum au dorit procurorii: Tudor Breazu si Rudel Obreja. Nu numai ca nu au facut-o si au spus adevarul, contrazicand astfel denuntul Anei Maria Topoliceanu (situatia lui Breazu) ori contrazicand teoria acuzarii (situatia lui Obreja), dar au si refuzat sa cedeze presiunilor facute de procurori. Ambii au reclamat in instanta ca li s-a cerut explicit sa spuna ceva despre Elena Udrea sau despre Traian Basescu. Tudor Breazu a fost scos din arest, fara avocat, si dus in fata altei procuroare decat cea din «Gala Bute», care, timp de doua ore, l-a amenintat cu detentia prelungita daca nu spune lucruri despre Nana,Traian Basescu sau despre Elena Udrea”, se arata in mesajul transmis de ELENA UDREA.

Citeste si: RUXANDRA DRAGOMIR: DNA sa recupereze PREJUDICIUL creat de DINU PESCARIU, nu sa-i numere GENTILE ELENEI UDREA

”Cum niciunul nu a spus nimic, stau amandoi in arest, in continuare. Si asta desi Tudor Breazu este acuzat de «complicitate la luarea de mita» a Anei Maria Topoliceanu (aflata sub control judiciar), iar Obreja este acuzat evaziune fiscala. Reamintim ca fostul presedinte al Federatiei Romane de Box a fost arestat in ambuscada din 2 februarie, cand s-a resuscitat dosarul «Gala Bute» (la trei zile de la denuntul depus de Elena Udrea), desi el fusese audiat de N ori, in cei trei ani de cand exista acest dosar”, a mai transmis fostul ministru prin intermediul echipei sale de comunicare.

Totodata, ELENA UDREA sustine ca, potrivit unor surse din DNA, ANA MARIA TOPOLICEANU a fost chemata pentru a face alte denunuri impotriva sa, pentru ”a inventa noi dosare”.

Citeste si: UDREA, nou ATAC pe Facebook: Altii sunt LIBERI si TOACA BANII cu care s-au ales

”Mai mult, surse din DNA spun ca aceeasi procuroare care l-a amenintat pe Tudor Breazu a chemat-o pe Topoliceanu pentru a face alte denunturi mincinoase la adresa lui Udrea, cu scopul de a inventa noi dosare. Sa fie… de rezerva! Asta in caz ca vreun complet de judecata indrazneste sa o puna libera pe Elena Udrea in „Gala Bute”. Asa cum s-a intamplat, de altfel, si prima data cu rearestarea sa la o saptamana dupa ce ICCJ dispusese arest la domiciliu in primul sau dosar. Presiunile exercitate asupra lui Breazu si Obreja pentru a face declaratii au fost amintite de Elena Udrea si in memoriul depus de avocatii sai la CSM inca de pe 28 martie. La o luna distanta, inca nu exista o pozitie publica si nu e clar daca s-au facut verificarile care se impun in astfel de situatii”, se mai arata in mesaj.

Sursa foto: b1.ro