Elena Udrea, un nou mesaj pe Facebook: Avem de-a face cu o incercare de construire a unei istorii contrafactuale

ELENA UDREA, AREST LA DOMICILIU, CONTROL JUDICIAR, HOTARARE OFICIALA, POLITIE, AVOCAT, MARIUS STRIBLEA, CONDITII

Elena Udrea a postat un nou mesaj pe pagina sa de Facebook, prin intermediul echipei sale de comunicare. Mesajul este de data aceasta pe tema neregulilor de la Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor (ANRP), cu referire la fosta sefa a ANRP, Crinuta Dumitrean, despre care Udrea sustine ca nu o cunostea.

“O anumita parte a presei rau-voitoare incearca sa impuna ideea ca sursa intregii coruptii din ultimii 10 ani a fost Elena Udrea. Practic, orice acuzatie privind diverse nereguli din timpul guvernarii PDL este aruncata in spinarea fostului ministru al Dezvoltarii, transformata in tap ispasitor. Avem de-a face cu o incercare de construire a unei istorii contrafactuale.

In aceasta logica, se doreste impunerea ideii ca fosta sefa ANRP Crinuta Dumitrean „ar fi fost omul Elenei Udrea”. Si, ce este si mai aberant, asta in conditiile in care chiar Ioan Oltean a recunoscut ca a propus-o pe aceasta in fruntea institutiei. In realitate, Udrea nici nu o cunoaste pe Dumitrean.

Citeste si: ELENA UDREA a fost vizitata de mama sa si de RUXANDRA DRAGOMIR in AREST. Precizari despre SARCINA

Mai mult, lucrurile stau exact invers decat le prezinta o parte a presei – fostul ministru al Dezvoltarii chiar a facut o sesizare in 2010 catre Presedintele Basescu referitoare la faptul ca auzise ca ar exista nereguli la nivelul ANRP in mandatul Crinutei Dumitrean. Fostul sef al statului a cerut o informare de la SRI cu privire la lucrurile sesizate de Elena Udrea, iar raspunsul venit de la principalul serviciu de informatii din Romania a fost: „nu s-a vazut persoana mai cinstita decat Crinuta Dumitrean”. Numai ca, dupa 4 ani, vedem cu totii realitatea despre putregaiul de la ANRP”, se precizeaza pe contul de Facebool al Elenei Udrea.

Un raport al Corpului de control al Guvernului arata ca in perioada 2008-2011 mii de dosare au fost solutionate cu prioritate, motivele invocate fiind cazuri de paranoia, tulburare depresiva sau chiar colon iritabil. Raportul prezinta si lista celor mai mari despagubiri acordate de ANRP.

Citeste si: DENUNTUL ELENEI UDREA impotriva lui FLORIAN COLDEA a fost CLASAT de DNA