ELENA UDREA va fi MUTATA in Penitenciarul pentru femei Targsor

ELENA UDREA, arestata preventiv in dosarul “Gala Bute”, va fi mutata din Arestul central al Politiei Capitalei la Penitenciarul Targsor, dupa ce a fost trimisa in judecata.

DNA a notificat Arestul central al Politiei Capitalei ca a incheiat actele procedurale in cazul Elenei Udrea, care, avand in vedere ca a fost trimisa in judecata, poate fi transferata la penitenciar.

Transferul ar urma sa se faca joi, au precizat sursele citate.

Elena Udrea a fost trimisa in judecata, in 21 aprilie, in dosarul cunoscut sub numele de “Gala Bute”.

CITESTE SI: ELENA UDREA, un nou ATAC: In DOSARUL “GALA BUTE” sunt ARESTATI PREVENTIV doar cei care nu au declarat IMPOTRIVA MEA

Alaturi de fostul ministru, in fata instantei au ajuns si fostul ministru Ion Ariton, fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja, Tudor Breazu, fostul consilier al Elenei Udrea, Stefan Lungu, fostul secretar general in MDRT Georghe Nastasia, fostul director al Companiei Nationale de Investitii Ana Maria Topoliceanu si Dragos Botoroaga.

Fostul ministru Elena Udrea este acuzata de abuz in serviciu in legatura cu organizarea evenimentului “Gala Bute” de catre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului si respectiv de luare de mita in legatura cu finantarea de catre acelasi minister a mai multor contracte.

Si fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, a stat la Targsor, penitenciarul fiind recunoscut pentru violenta din celule.

CITESTE SI: UDREA, nou ATAC pe Facebook: Altii sunt LIBERI si TOACA BANII cu care s-au ales

 Sursa foto www.b1.ro