ELENA UDREA va lucra TERENUL Ioanei Basescu de la NANA

Firma ELENEI UDREA va lucra TERENUL Ioanei Basescu de la NANA dupa ce fiica presedintelui i l-a dat in arenda.

TERENUL Ioanei Basescu a fost preluat in arenda de firma recent infiintata de ELENA UDREA. Astfel, ELENA UDREA, alaturi de alte firme specializate in lucrari agricole, va cultiva pe teren cereale.

„Am decis sa investesc banii in agricultura, o fac cu specialisti si lucrez si pamantul Ioanei Basescu, e un semnal bun. Ioana Basescu putea sa dea TERENUL in arenda societatii mele sau oricui altcuiva. Am decis sa continuam impreuna, daca va decide sa lucreze TERENUL pe viitor cu altcineva, e treaba ei”, a declarat ELENA UDREA, citata de romaniatv.net.

Citeste si: Ponta: Este crima organizata la NANA, Udrea este sprijinita de o retea

ELENA UDREA regreta ca nu a avut suficienti bani ca sa cumpere ea cele 290 de hectare din NANA.

„Daca as fi avut bani sa cumpar acel TEREN sau daca banca m-ar fi imprumutat pe mine, as fi cumparat eu TERENUL. Banca nu m-a imprumutat, pentru ca venitul meu de deputat nu acoperea rata si garantia, in felul acesta l-a cumparat Ioana Basescu”, a mai spus ELENA UDREA.

Potrivit ministrului Agriculturii, Daniel Constantin, ELENA UDREA a depus deja actele la Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) pentru a primi subventia pe teren de la stat.

Citeste si: ANRP va cere in instanta ANULAREA RETROCEDARILOR de terenuri din comuna NANA

„O societate comerciala, AgroGreen Nana, a facut cererea pentru cele 290 de hectare, restul datelor sunt confidentiale. Societatea trebuie sa demonstrezr ca a lucrat TERENUL. Dupa ce depune cererea, controlul pe TEREN se va face in perioada iulie-septembrie, iar platile incep la 1 decembrie”, a spus Constantin, citat de romaniatv.net.

Sursa foto: ziarulatac.ro