ELENA UDREA: VICTOR PONTA trebuie sa DEMISIONEZE pentru proasta gestionare a negocierii portofoliului de comisar european

Liderul PMP ELENA UDREA cere demisia premierului VICTOR PONTA pentru proasta gestionare a negocierii portofoliului Romaniei pentru postul de comisar european.

“Ponta sa demisioneze pentru cum a gestionat aceasta situatie cu comisarul european. Am vazut cum a negociat Ponta, a trimis o propunere nu conteaza pentru ce portofoliu, doar sa fie CORINA CRETU. Ponta nu poate sa-l refuze pe Iliescu cu aceasta propunere, fara sa conteze si ce portofoliu primeste”, a spus ELENA UDREA.

Aceasta a mai precizat ca masura reducerii CAS a fost votata de parlamentarii PSD, PNL si PDL doar ca masura populista, in campania electorala, insa nu este cu adevarat sustenabila pentru actualul guvern.

Citeste si: ELENA UDREA: TRAIAN BASESCU nu va fi PRIM-MINISTRU in mandatul meu de presedinte

“Noi sustinem reducerea CAS, dar numai in mod real, nu ca masura de campanie. Corect ar fi fost ca aceasta masura sa fie lasata la decizia viitorului Guvern”, a mai spus ELENA UDREA.

“Asa cum in 2009 se profila un tandem Geoana presedinte – domnul Iohannis prim-ministru, prin votul de astazi dat de cei de la PNL, ma gandesc ca mai degraba tandemul care se profileaza in aceasta campanie pentru Presedintia Romaniei este Ponta presedinte – Iohannis premier”, a apreciat Udrea.

Despre suspendarea presedintelui, liderul PMP spune ca noul scandal a facut ca toti ochii sa fie atintiti spre Romania.

Citeste si: ELENA UDREA s-a dus la staretul care i-a PREZIS ca va ajunge PRESEDINTE

“Arata o iresponsabilitate inimaginabila, teama lui Ponta de a nu castiga alegerile este atat de mare, incat a apelat la orice varianta, numai sa-si ascunda lipsa de consistenta ca si candidat”, a adaugat aceasta.

“Speram ca atat Ponta, cat si Tariceanu sa suporte consecintele din plan extern daca chiar vor duce la indeplinire tentativa de suspendare”, a mai spus ELENA UDREA.