Ruxandra Dragomir a DEZVALUIT ce face ELENA UDREA in AREST

ELENA UDREA a fost VIZITATA din nou, vineri, in Arestul Central al Politiei Capitalei, de MAMA ei si de prietena Ruxandra Dragomir.

UPDATE 13.38: Ruxandra Dragomir a declarat dupa ce a vizitat-o pe ELENA UDREA ca prietena sa citeste in AREST, scrie si face sport.

“Spera din tot sufletul sa iasa”, a declarat Ruxandra Dragomir, care a mai aratat ca ELENA UDREA nu este suparata dupa decizia de joi a instantei.

“Nu era neaparat suparata. Sigur nu e o placere sa stai aici. Insa masura arestului preventiv este considerata in continuare un abuz. Elena nu a cerut judecatorilor sa fie declarata nevinovata, dar a cerut o masura mai blanda, cea a arestului la domiciliu, pentru ca nu este un pericol public”, a afirmat Dragomir.

Aceasta a anuntat ca atat ea, cat si ELENA UDREA vor relua postarile pe Facebook. In plus, ea a povestit ce face ELENA UDREA in spatele gratiilor:

“Nu stiu daca se roaga. Citeste, scrie, v-am spus de scrisorile pe care le va trimite. Spera din tot sufletul sa iasa. (…) Face sport si arata si foarte bine.”

Dragomir a precizat ca nu stie daca ELENA UDREA a vorbit cu TRAIAN BASESCU la telefon.

Ruxandra Dragomir a declarat, la sosire, ca spera sa fie ultima oara cand vine aici. “Sper sa nu ne mai vedem aici”, a spus Dragomir.

Si mama ELENEI UDREA a venit, vineri, la arestul central.

Citeste si: ELENA UDREA RAMANE IN AREST. UPDATE

Magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) au respins, joi, contestatia depusa de avocatii ELENEI UDREA fata de decizia instantei de a-i respinge cererea de inlocuire a arestului preventiv. Decizia pe care a luat-o ICCJ este una definitiva.

Citeste si: INCENDIAR ELENA UDREA ii trage dupa ea pe mai multi grei din fostul PDL

ELENA UDREA se afla in arest preventiv de la data de 25 februarie, aceasta fiind acuzata in Dosarul “Gala Bute” de luare de mita si abuz in serviciu.

Sursa foto: libertatea.ro