ELENA UDREA: Vom refuza sa mai facem jocul lui VICTOR PONTA

ELENA UDREA, deputat PMP, este nemultumita de modul in care decurge CAMPANIA ELECTORALA pentru ALEGERILE EUROPARLAMENTARE. Liderul Partidului Miscarea Populara (PMP) a declarat la Realitatea TV ca adversarii politici, si in special VICTOR PONTA, nu fac altceva decat sa creeze scandaluri mediatice. 

Invitata in studioul emisiunii “Deschide Lumea” de la Realitatea Tv, ELENA UDREA a declarat: “CAMPANIA ELECTORALA a debutat prost. Ceea ce se intampla azi in CAMPANIE ELECTORALA e trist pentru ca s-a atins limita de jos. VICTOR PONTA face doua lucruri, provocand acest scandal, trei-patru declaratii pe zi cu atacuri fara legatura cu subiect de campanie, fara legatura cu decenta unui limbaj public”.

Citeste si: SCRISOAREA Elenei Udrea adresata premierului Victor Ponta 

“Trecand eu in ultimele zile prin aceasta lupta cu Ponta, in care imi e foarte greu sa raspund unor mitocanii, ce pot eu sa i spun lui Ponta cand el spune, insinueaza ca o femeie care sare cu parasuta e parasuta, ce poate o femeie sa raspunda unei asemenea mitocanii?”, a continuat UDREA.

Citeste si: ELENA UDREA: Cu Ponta presedinte ne intoarcem la CEAUSESCU 

“Am decis ca din acest moment refuz si refuzam sa mai facem jocul lui VICTOR PONTA. O sa-l oblig pe VICTOR PONTA sa vina pe agenda de dezbateri, care e caracteristica pentru europarlamentare si il oblig sa ne spuna cu ce se ocupa dansul in fruntea acestei tari” a conchis ELENA UDREA.

Sursa foto: jurnalul.ro