ELENA UDREA vorbeste despre ADEVARATUL DENUNT al “prietenei” TOPOLICEANU

ELENA UDREA, fostul ministru ARESTAT PREVENTIV in dosarul GALA BUTE, a transmis, vineri, un nou mesaj pe pagina sa de Facebook in care vorbeste despre adevaratului DENUNT al “prietenei” sale ANA MARIA TOPOLICEANU.

“Adevarul despre denuntul „prietenei” TOPOLICEANU. Cum a negat la confruntari acuzatiile pe care le facea in denuntul initial

STEFAN LUNGU, prins cu faptul ca ar fi luat bani in 2010 (singurul loc in care exista interceptari in dosar – niciuna in care se vorbeste cu sau despre Udrea) impreuna cu GHEORGHE NASTASIA (secretar general MDRT) de la ADRIAN GARDEAN(sursa mitei), este retinut pe 3 februarie 2015. Pentru ca perspectiva puscariei nu ii surade, Lungu face, la randul sau, o dezvaluire despre cum a luat bani impreuna cu ANA MARIA TOPOLICEANU de la un prieten al lui Gardean.

CITESTE SI: ELENA UDREA ataca DUR procurorii DNA dupa ce acestia i-au facut scapati pe turnatorii PESCARIU si FLORICA 

Alertata de acuzatiile lui Lungu, in aceeasi zi, cu totul „intamplator” (!!!), ANA MARIA TOPOLICEANU face un denunt la DNA pe acelasi subiect. 
Acuzata de Lungu ca a luat banii, ea sustine ca i-a dat, de fapt, ELENEI UDREA – parte prin firma lui TUDOR BREAZU, prietenul ei cel mai bun de 20 de ani, parte cash (290.000 RON – cu totul. Cu alte cuvinte, ea nu a luat nici macar un leu, totul a mers la UDREA.

Derularea declaratiilor este apoi halucinanta – Lungu si Breazu sustin ca banii nu erau pentru Udrea, TOPOLICEANU isi schimba declaratiile:
• Stefan Lungu a afirmat explicit ca a vorbit direct doar cuANA MARIA TOPOLICEANU. La fel cum spunea Gardean in cazul mitei ca a vorbit doar cu Nastasia.
• TUDOR BREAZU a declarat ca niciodata nu a fost vorba ca banii erau „mita pentru UDREA”, ci doar ca i-a cheltuit cu ANA MARIA TOPOLICEANU in excursii si cu alte imprejurari. 

• TOPOLICEANU isi schimba declaratiile – dupa ce constata ca banii nu au fost vreodata retrasi din banca, vine cu varianta ca, de fapt, ii dadea ea in cash ELENEI UDREA si si-i recupera de la TUDOR BREAZU (sub forma de excursii si altele). (!!!) Interesant: procurorii nu au intrebat-o de unde avea resurse sa ii dea „bani la punga” lui UDREA ca sa-i „recupereze” mai tarziu. Practic, pasa mita cu imprumut.

• Mai mult, dupa ce TUDOR BREAZU a prezentat filmarea unei convorbiri pe FaceTime cu TOPOLICEANU, in care aceasta incerca sa-l determine sa-i sustina denuntul si sa o acuze ca banii erau pentru Udrea, procurorii o cred pe ea ca incerca sa-l determine sa spuna adevarul!!! Ati inteles bine: Topoliceanu nu incerca sa influenteze ancheta sau sa constranga un martor sa declare intr-un anumit fel, ci voia sa se faca lumina. Avea spirit de justitiar – gandeste ca doamna Kovesi.

Deci, in afara de TOPOLICEANU, care declara ca a luat banii si i-a dat ELENEI UDREA, nici Stefan Lungu, care a venit cu afacerea, si nici Tudor Breazu, care a incasat banii de la Lungu pe firma lui, nu declara nimic impotriva ELENEI UDREA. Si nu exista nicio proba ca UDREA ar fi stiut ori luat vreun ban.

CITESTE SI: ELENA UDREA, reactie DURA dupa votul in cazul DAN SOVA 

Declaratia initiala ca masa de ziua Elenei Udrea, din decembrie 2012 (la doi ani de la presupusa afacere), a fost platita de Tudor Breazu din acesti bani este contrazisa chiar de ANA MARIA TOPOLICEANU la confruntare, aceasta amintindu-si ca Udrea si-a platit singura masa. Dar DNA nu a vrut sa aflati asta – pentru ca suna foarte bine ca “Udrea si-a facut ziua de nastere din mita”.

Mai ramane doar faptul ca i-ar fi platit ELENEI UDREA cazarea de 3 zile in Danai (Grecia), lucru aprope comic si care poate fi probat ca neadevarat, stiindu-se cine a platit excursia.

‪#‎AdevarulFaraCatuse

Echipa de comunicare”.