ELENA UDREA vrea CONFRUNTARE. UPDATE

Avocatul ELENEI UDREA, Alexandru Chiciu, a declarat sambata ca clienta sa i-a solicitat in mod expres sa faca toate demersurile pentru a o aduce fata in fata cu denuntatorii sai.

UPDATE 21.02: Celalalt avocat al ELENEI UDREA, Marius Striblea, a declarat sambata ca fostul ministru vrea o confruntare cu autorii denunturilor impotriva sa deoarece in acest fel se va putea dovedi ca declaratiile acestora sunt mincinoase, denuntatorii fiind obligati sa dea mai multe detalii despre afirmatiile facute.

Striblea a declarat ca starea ELENEI UDREA este normala, precizand ca isi pregateste apararea.

“Starea doamnei Udrea este o stare normala a unui om optimist care isi pregateste apararea. Solicitarea este una si in masura in care va fi aprobata, prezenta doamnei Udrea va fi obligatorie. Dintr-o confruntare pot sa reiasa elementele care nu sunt puse cap la cap. Pentru ca e usor sa zici ca am lasat o geanta in biroul ministrului si atat. Sunt mai multe detalii si probabil declaratia va fi dovedita mincinoasa. Nu inseamna ca daca au facut un denunt, lucrurile din denunt sunt adevarate. E dreptul procurorului sa faca orice acuzatii, dar e obligatia lui sa vina cu probe, pe denunturi nu se pot lua masuri preventive”, a declarat Striblea.

”Doamna Udrea mi-a spus sa fac o singura solicitare: vrea confruntare directa cu denuntatorii. Noi o sa cerem, luni, procurorilor sa purceada la aceasta confruntare. Vrem sa stea fata in fata cu denuntatorii. O sa cer procurorilor ca pana in contestatie (pe 5 martie – n.r.) Elena Udrea sa se intalneasca cu acesti denuntatori in fata procurorilor despre pretinsele lor afirmatii. Doamna Udrea vrea sa-i privesca in ochi pe acesti barbati”, a declarat Alexandru Chiciu.

Citeste si: ELENA UDREA A DESCRIS CIRCUITUL DENUNTURILOR

“Nemultumirea domniei sale tine de acest joc al denunturilor. Este un lucru pe care dansa nu-l poate intelege”, a mai spus avocatul.

Decizia privind confruntarea ar putea fi luata luni, dupa ce avocatii vor depune o cerere la DNA. ELENA UDREA vrea sa fie CONFRUNTATA cu denuntatorii ei din dosarele Gala Bute si Microsoft.

ELENA UDREA a fost arestata preventiv in DOSARUL GALA BUTE, dupa decizia de miercuri a magistratilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ).

Citeste si: MOTIVARE ICCJ: Functionari din MDRT plangeau la sedintele convocate noaptea de Elena Udrea

Ea a fost ridicata de acasa cu o duba de politie, intrucat se afla in arest la domiciliu in dosarul Microsoft. Astfel, ELENA UDREA s-a intors in arestul Politiei Capitalei de unde a fost eliberata in urma cu aproximativ o saptamana, dupa ce instanta a decis inlocuirea arestului preventiv cu arestul la domiciliu.

In plus, vineri, ELENA UDREA a fost adusa la DNA, pentru a i se aduce la cunostinta ca procurorii au pus sechestru asigurator pe o parte din averea sa, in DOSARUL GALA BUTE.

Sursa foto: ziuaconstanta.ro