ELENA UDREA vrea reorganizarea organizatiilor PMP care au avut scor mic la alegerile europarlamentare

ELENA UDREA, ARESTUL POLITIEI CAPITALEI, ACTRITA PORNO, COLEGA DE CELULA

Presedintele PMP, ELENA UDREA, a declarat marti, in cadrul unei conferinte de presa organizata la sediul partidului, ca organizatiile partidului care au inregistrat scor mic la alegerile europarlamentare din 25 mai sa fie vor fi reorganizate. 

“Dorim cresterea organizatiei Miscarea Populara. PMP incepand de maine trece la o analiza in teritoriu a organizatiilor care au obtinut un scor mai mic de 6%. Vom avea in vederea organizatiile cu scoruri mai mici. Avem in vedere organizatiile care la alegeri au obtinut un scor de sub 6% sa poata sa aiba alegeri in perioada de vara. Pentru a da un semnal ca PMP porneste la un proces de crestere am decis constitutirea comisiilor de specialitate organizate in conformitate cu interesele cetatenilor. Vor face parte atat membrii de partid, cat si persoane care nu au calitatea de membru”, a declarat ELENA UDREA.

Citeste si: MARIAN PREDA s-a retras de la presedintia Fundatiei Miscarea Populara

Totodata, ELENA UDREA s-a declarat increzatoare in ceea cve priveste candidatl PMP la alegerile prezidentiale din aceasta toamna.

“Sunt 10 comisii de specialitate care isi vor desfasura activitatea, oameni foarte bine pregatiti la nivelul intregii tari. Vom colabora cu Fundatia Miscarea Populara, dar si cu alte organizatii non-guvernamentale. Am dat un vot candidatului PMP. Mizam pe un scor foarte bun in primul tur al alegerilor prezidentiale”,a  adaugat ELENA UDREA.

Citeste si: Elena Udrea, aleasa noul PRESEDINTE al PMP. UPDATE

“Avand in vedere orgoliile din zona centru dreapta am decis ca are deja un electorat si o identitate proprie si pana ce celelalte partide hotarasc sa fuzioneze, lansam propriul candidat la preidentiale. Este nevoie sa mergem impotriva candidatului PSD cu cel mai bun candidat pe care il putem avea. Speram ca acesta este Cristi Diaconescu”, a completat presedintele PMP.