Elena Udrea vrea sa candideze, din nou, la sefia PDL

Elena Udrea s-a aratat dispusa sa candideze din nou pentru sefia PDL, daca partidul nu isi atinge tintele stabilite pentru alegerile europarlamentare din primavara lui 2014.

“Actuala conducere are toata libertatea ca partidul sa atinga obiectivul pe care si l-a propus, 20-22%. Voi candida din nou… E foarte posibil, am candidat o data si scorul de atunci imi da motive si argumente sa candidez inca o data, daca va fi cazul”, a spus Elena Udrea in studioul postului B1Tv.

Elena Udrea a continuat criticand “viziunea conducerii PDL”, anume indepartarea de presedintele Traian Basescu.

“Azi, la Constanta, cu ocazia alegerilor interne, in sala au fost proteste, oameni care au criticat ca partidul nu este in parteneriat cu presedintele. Decizia partidului de a se departa de presedinte nu ajuta partidul. E dreptul conducerii sa aiba propria viziune ca totusi a castigat alegerile dar totusi conducerea nu e tot partidul”, a aratat parlamentarul, care a subliniat totusi ca isi doreste sa ramana in PDL.

In viziunea Elenei Udrea, PDL ar trebui sa reuneasca dreapta impreuna cu Partidul Miscarea Populara, Forta Civica si celelalte formatiuni de dreapta, alaturi de presedintele Traian Basescu, inainte de europarlamentare, si sa dea un candidat unic la prezidentiale.

Sursa foto: realitatea.net