ELEVA disparuta in Muntii Retezat a fost gasita MOARTA

ELEVA de 14 ani din Hunedoara care a disparut in urma cu aproape o luna in Muntii Retezat a fost gasita MOARTA intr-un lacul de langa un baraj.

Cei care au vazut trupul neinsufletit al fetei plutind pe apa au fost doi pescari care au si sunat la numarul de urgenta 112. Fata a fost recunoscuta dupa haine.

Citeste si: DOSAR PENAL in cazul adolescentei DISPARUTE in Parcul National Retezat

“In cursul acestei dimineti (duminica – n.r.), politia orasului Hateg a fost sesizata de doi pescari, in zona denumita Lapusnicul Mare. Politistii s-au deplasat la fata locului si au stabilit ca este vorba despre Daliana. Din primele verificari, cadavrul nu prezenta urme vizibile de violenta. Politistii vor continua cercetarile pentru a se stabili cu exactitate imprejurarile in care si-a pierdut viata. Minora a fost gasita la suprafata lacului. Minora a plecat din locul de campare cu un ghiozdan in care avea cateva lucruri personale si certificatul de nastere”, a declarant Laura Bradu, purtator de cuvant al IPJ Hunedoara.

Rudele fetitei disparute in Muntii Retezat au facut destainuiri emotionante despre viata ei nefericita. Daliana a crescut de mica in orfelinate. Bunicul ei spunea ca fata traia o adevarata drama: tatal nu a recunoscut-o niciodata, iar mama este bolnava psihic si nu ii putea oferi afectiunea de care avea nevoie, potrivit Romania TV.

Citeste si: O tanara de 14 ani DISPARUTA in RETEZAT, cautata de salvamontisti

Daliana fusese vazuta ultima oara in zona barajului de la Gura Apei. De atunci insa, nimeni nu a reusit sa ii mai dea de urma. Ea a disparut in timp ce se afla in tabara cu alti 25 de copii si plecasera pe un traseu insotiti de un preot.

Sursa foto: servuspress.ro