Eleva suspectata ca a furat bani din sertarele unui milionar

O eleva de numai 18 ani din Capitala este suspectata ca ar fi furat o suma mare de bani din casa milionarului Cezar Negoita, unde fusese invitata, impreuna cu alti tineri.

Fata, insa, nici macar n-a apucat sa se bucure de cei aproximativ 6.500 de euro, caci prietenul ei, caruia ai daduse banii sa-i păstreze, i-a cheltuit la jocuri de noroc, in doar cateva ore.

La scurt timp dupa ce a furat 20.000 de lei si 2.000 de euro din casa milionarului Cezar Negoita, eleva de la un liceu particular din Capitala a ramas si fara bani si a ajuns la Sectia 12 Politie. Conform oamenilor legii, in ziua jafului, in locuinta au fost invitate mai multe persoane.

Printre invitati se numara si tanara de 18 ani, care a inceput sa scotoceasca prin sertarele locuintei. Astfel, a dat peste cei 20.000 de lei si 2.000 de euro.

Politistii au aflat ca, dupa ce ar fi sustras suma de bani, fata a pararsit imobilul si i-ar fi dat banii unui prieten. Amicul cu pricina, cunoscand ca banii sunt furati, i-ar fi jucat si pierdut la jocuri de noroc.

 sursa foto: libertatea.ro