Elevi raniti intr-un accident rutier produs in judetul Dambovita

Zece persoane, dintre care opt elevi, au fost ranite, luni dupa amiaza, intr-un accident rutier produs pe raza orasului dambovitean Titu, informeaza Mediafax. Elevii raniti in cadrul acestui accident rutier au varsta cuprinsa intre 15 si 17 ani si faceau naveta intre casa si scoala.

Conform datelor furnizate de purtatorul de cuvant al Politiei Dambovita, Alexandra Niculae, accidentul s-a produs pe un drum judetean din Titu, unde microbuzul de transport persoane s-a izbit de un cap de pod si apoi s-a rasturnat.

In timpul accidentului au fost ranite zece persoane, intre care opt elevi, cinci fete cu varste de 15 si 16 ani si trei baieti cu varste de 15, 16, respectiv 17 ani.

Cateva echipaje ale Serviciului de Ambulanta Dambovita se afla la fata locului, iar primele victime au fost duse la punctul de lucru din Titu al Spitalului Judetean, a declarat directorul medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, medicul Dorin Maier.

Doua dintre adolescentele ranite vor fi transportate la Spitalul Judetean din Targoviste. Autoritatile au demarat o ancheta pentru a stabili cauzele exacte ale producerii acestui eveniment rutier.

Sursa foto: gandul.info