Elevii de clasa I si a II-a, fara MANUALE mai bine de o luna

Prima zi de SCOALA vine prea devreme pentru zecile de mii de ELEVI ai claselor I si a II-a. Asta pentru ca micutii nu vor avea pe banci nici MANUALELE digitale, nici cele tiparite, promise.

De vina este procedura de LICITATIE care, potrivit Consiliului de Evaluare si Solutionare a Contestatiilor, nu s-a desfasurat conform legii, informeaza realitatea.net. Astfel, LICITATIA urmeaza sa fie reluata intrucat nu s-au respectat o serie de norme si reguli.

Citeste si: MANUALELE PENTRU CLASELE I SI A II-A NU SUNT GATA!

Presedintele FSLI,  Simion Hancescu, a declarat ca procedura de LICITATIE ar fi trebuit sa inceapa mai devreme, luna august fiind prea apropiata de debutul anului scoalar.

“Nu stiu care sunt dedesubturile, ce s-a intamplat la aceasta LICITATIE, inclin sa cred ca sunt si anumite interese, la mijloc, dar cei care au de suferit sunt copiiii.

Aceasta procedura ar fi trebuit sa inceapa mai devreme, luna august a fst prea apropiata de inceperea anului scolar, dar, cred ca, daca exista interes de ambele parti si din partea editurilor si din partea ministerului, se poate rezolva aceasta problema”, a precizat Simion Hancescu, la Realitatea TV.

DESCHIDERE AN SCOLAR: CATI BANI TREBUIE SA SCOATA DIN BUZUNAR PARINTII

Sursa foto: realitatea.net