ELEVII de la Scoala Gimnaziala nr. 176 au venit in VIZITA la PRIMARIA SECTORULUI 6. GALERIE FOTO

Un grup de ELEVI de la Scoala Gimnaziala nr. 176 “Constantin si Elena” au vizitat miercuri sediul PRIMARIEI SECTORULUI 6, potrivit unui comunicat de presa al institutiei.

“Actiunea face parte din programul “Scoala Altfel” si s-a desfasurat sub auspiciul bunei dispozitii si a veseliei. Prichindeii s-au aratat curiosi, incantati si emotionati cand au vizitat birourile institutiei, dar au pus si intrebari functionarilor despre activitatile pe care le desfasoara zi de zi”, se spune in comunicat.

Citeste si: GABRIELA SZABO s-a intalnit cu ELEVII Scolii Gimnaziale nr. 117 din Sectorul 6

ELEVII au vizitat biroul arhitectului-sef al Sectorului 6, al viceprimarului GABRIEL PETREA, dar si al directorului economic. Arhitectul-sef le-a vorbit ELEVILOR despre dezvoltarea urbana, le-a aratat harti cu teritoriul de peste 40 de kilometric patrati al Sectorului 6, dar si cu monumentele istorice din aceasta parte a Capitalei.

Citeste si: “CARAVANA FILMULUI ROMANESC”, pentru copii din Sectorul 4

Cea mai interesanta parte a vizitei a fost pentru copii intrarea in biroul primarului Sectorului 6, RARES MANESCU, pe fotoliul caruia s-au asezat rand pe rand, mai spune srusa citata. “Propunerile au fost interesante si au demonstrat spiriul civic: copiii doresc sa fie inlaturati toti cainii comunitari din sector si toate persoanele fara adapost sa fie integrate in societate. De asemenea, elevii isi doresc ca optionalele sa fie gratuite pentru a si le permite toti colegii, iar rechizitele sa fie asigurate de stat daca tot este obligatoriu invatamantul. Unii dintre ei au promis ca atunci cand vor creste mari vor lucra si ei la Primarie. La finalul vizitei, toti copiii au primit cadouri si dulciuri, special trimise pentru ei de la Iepurasul de Paste”, se mai arata in text.

Sursa foto: Primaria Sectorului 6