Elevul OLIMPIC disparut a fost gasit MORT

Elevul OLIMPIC de la Colegiul National “Vasile Alecsandri” din Bacau, care a disparut de acasa la inceputul acestei luni, a fost gasit MORT.

Trupul neinsufletit al lui ANDREI COBUZ, in varsta de 18 ani, a fost scos de politistii bacauani din Lacul Uzinei 2 Lilieci.

Citeste si: FETITA din Giurgiu, disparuta joi seara, a fost gasita MOARTA pe un camp

“Conform procedurilor, corpul va fi dus la morga Spitalului Judetean de Urgenta Bacau pentru autopsie, in vederea stabilirii cauzei exacte a decesului”, a declarat inspectorul Narcisa Butnaru, purtator de cuvant la Inspectoratul de Politie Judetean Bacau, citat de ziaruldebacau.ro.

ANDREI COBUZ a disparut de acasa la inceputul acestei luni. Disparitia lui i-a surprins pe parinti, colegi si profesori. Tanarul, OLIMPIC la informatica, nu a lasat in urma lui nici un mesaj, si-a inchis telefonul si nu a luat niciun bagaj cu el.

Citeste si: Andrei Cobuz, olimpic la informatica, disparut de doua zile

Disparitia elevului a fost o enigma pentru toata lumea, mai ales ca nu a mai lipsit niciodata de acasa, nu avea un anturaj dubios, era foarte bun la scoala, cu un loc III obtinut anul trecut la faza nationala a Olimpiadei de Informatica.

Sursa foto: ziaruldebacau.ro