ELICOPTER PRABUSIT IN COREEA ! VIDEO

Un ELICOPTER al pompierilor sud-coreeni s-a prabusit in orasul Gwangju, in urma acestei tragedii murind cinci oameni. Camerele de supraveghere din zona au inrregistrat momentul.

Nefericitul eveniment a avut loc joi, in urma lui fiind ranit si un trecator care a avut ghinionul sa se afle in zona prabusirii aparatului de zbor, scrie inquisitr.com. In imagini se poate vedea cum elicopterul se indreapta cu cabina spre pamant, impactul fiind urmat de o explozie uriasa. Langa locul prabusirii se gasesc blocuri de locuinte si chiar o scoala, scrie ziare.com. Echipa de pompieri se intorcea dintr-o misiune de cautare a victimelor scufundarii feribotului Sewol din luna aprilie.

Citeste si: AVION DOBORAT UCRAINA: Kiev-ul ii acuza pe separatistii prorusi ca incearca sa DISTRUGA DOVEZI de la locul prabusirii 

Ei cautau 11 victime care inca nu au fost recuperate de echipele de cautare. Nu mai putin de sapte persoane implicate in operatiunile de salvare au murit de la producerea acelei tragedii.

Citeste si: MOSCOVA. Accident GRAV la metrou: cel putin 12 MORTI si 150 de RANITI. UPDATE 

Doi scafandri au murit incercand sa gaseasca cadavrele din interiorul vasului scufundat. Nu se cunoaste inca identitatea celor cinci persoane care se aflau in elicopter. Se pare ca persoana ranita ar fi o adolescenta. Autoritatile au deschis o ancheta pentru a afla cu exactitate cauzele accidentului.