ELICOPTER SMURD PRABUSIT in REPUBLICA MOLDOVA: Aparatul apartinea SMURD IASI. PATRU MORTI. UPDATE

Un ELICOPTER apartinand SMURD IASI s-a PRABUSIT intr-o zona de padure, din raionul CANTEMIR, din REPUBLICA MOLDOVA. Conform primelor informatii, toti cei patru ocupanti ai ELICOPTERULUI au MURIT, informeaza postul B1 Tv citand autoritatile din REPUBLICA MOLDOVA.

UPDATE 3: MAI confirma ca ELICOPTERUL PRABUSIT era romanesc!

UPDATE 2: Primarul localitatii Capaclia, Alexei Busuioc, citat de Publika.md: “A fost un sunet straniu. Am iesti afara sa vedem ce se intampla. Au vazut elicoperul care zbura cam jos. Dupa 3-4 minute s-a auzit o bubuitura. Primaria vecina a confirmat prabusirea. Posibil au vrut sa aterizeze pe un stadion. Elicopterul zbura la altitudine joasa, iarba era patulita. Oamenii s-au speriat. Elicopterul avea viteza. E catastrofa”.

UPDATE 1:  “Elicopterul a cazut la padurea de la intrarea satului. S-au depistat patru cadavre. Trei sunt carbonizate. Oamenii legi cerceteaza cazul. Cred ca s-a prabusit din cauza negurii. Au intrat in padure, s-au lovit si au cazut. Nu putem spune cine sunt victimele. Durere mare. Cineva a incercat sa salveze pe altcineva, dar si-a pierdut viata. Erau imagini ingrozitoare. Am depistat bucati din cadavre. Rezervoarele au explodat de trei ori. Primul cadavru a fost scos inainte de bubuituri. Sunt vreo 40 de oameni la fata locului”, a declar primarul satului Harai, raionul Cantemir, Iurie Balanuta, citat de Publika.md

Purtatoarea de cuvand a serviciilor exceptionale din Republica Moldova a spus ca ELICOPTERUL s-a PRABUSIT  la ora 14.13. Cu doua ore inainte, elicopterul SMURD ajungea in capitala R. Moldova cu o femeie din Vulcanesti, in varsta de 85 de ani, ultima misiune cu pacient a aeronavei.

Vom reveni cu amanunte.

Sursa foto: realitatea