ELICOPTER ucrainean, atins de tiruri de arma ale REBELILOR PRORUSI

Un ELICOPTER ucrainean a fost atins de tiruri de arma ale REBELILOR si a fost nevoit sa aterizeze de urgenta, joi seara, in estul Ucrainei, au anuntat vineri autoritatile ucrainene, mentionand ca trei piloti au fost RANITI.

“Echipajul a fost nevoit sa aterizeze de urgenta. Trei piloti au fost RANITI si sunt spitalizati pe teritoriul controlat de fortele ucrainene”, informeaza un comunicat publicat vineri de centrul de presa al fortelor ucrainene angajate in operatiunea militara din est.

Citeste si: UCRAINA: UN AVION DE VANATOARE A FOST DOBORAT IN ESTUL TARII

Un AVION de vanatoare de tip MIG-29 al Fortelor aeriene ucrainene a fost de asemenea DOBORAT, joi, in estul Ucrainei, intr-o zona aflata sub controlul insurgentilor SEPARATISTI, a constatat o jurnalista a AFP.

AVIONUL s-a prabusit pe un camp, dupa ce a fost atins de o racheta, iar pilotul s-a catapultat. Incidentul s-a produs in zona Jdanivka, situata la 40 de kilometri est de Donetk si in apropiere de locul unde a fost doborat, pe 17 iulie, avionul de pasageri malaysian.

Soarta pilotului AVIONULUI MIG-29 nu este cunoscuta, a declarat vineri Andrii Lissenko, purtator de cuvant militar ucrainean.

Citeste si: TRAGEDIE UCRAINA: KIEVUL SUSPENDA ARMISTITIUL IN ZONA PRABUSIRII AERONAVEI

Confruntarile din estul UCRAINEI s-au soldat cu 15 MORTI si 79 de RANITI in randul fortelor ucrainene, in ultimele 24 de ore, in special in luptele de la frontiera cu Rusia, a anuntat vineri un purtator de cuvant militar ucrainean, citat de AFP.

Sursa foto: gandul.info