ELIXIRUL TINERETII! Iti vine sa CREZI ca FEMEIA asta are 68 de ani?

Karyn Calabrese este una dintre cele mai cunsoscute femei care promoveaza alimentatia raw vegana in Statele Unite ale Americii. La cei 68 de ani, americanca a pozat in costum de baie si arata demential.

Karyn Calabrese pare sa detina secretul tineretii fara batranete. “Cea de 68 a aniversare a mea a starnit intrebari precum: Cum ai reusit sa te mentii atat de tanara?, De unde ai atat de multa energie?, Cum ai reusit sa arati asa fara operatii chirurgicale sau botox. Iata secretul meu: imi curat si detoxifiez organismul de cel putin patru ori pe an, de obicei la fiecare schimbare de anotimp. Cei care ma cunosc stiu faptul ca dieta mea presupune alimentatie 99% raw vegana, fara fast-food”, a dezvaluit americanca de 68 de ani care arata mai bine decat o pustoaica de 20.

CITESTE SI: SOCANT Cum arata FEMEIA care a MANCAT 6 kg de FRIPTURA in 20 de minute

Aceasta a mai spus: “Am un regim alimentar centrat pe fresh-uri, legume, fructe, nuci si seminte. Cam asta e tot secretul meu. Ceea ce am invatat in ultimii 45 de ani, din proprie experienta, este faptul ca mancarea este foarte importanta, fiind temelia pentru felul in care corpul nostru arata”.
Este Karyn cea mai frumoasa bunica din lume?

CITESTE SI: DESPARTIRE in SHOWBIZ-UL INTERNATIONAL! Si-au spus ADIO dupa 9 luni

 Sursa www.libertatea.ro