Ella Dumitru, castigatoare la Dansez pentru tine, acuzata ca este o betiva satanista

Ella Dumitru a devenit faimoasa dupa ce a castigat marele premiu de la „Dansez pentru Tine”. Nu a apucat sa se bucure de cei 60.000 de euro, dar nici de celebritate, iar in prezent traieste departe de locul natal si este complet alt om.

Ella Dumitru, originara din Hunedoara, are o poveste de viata tumultoasa. In decembrie 2010 a castigat marele premiu la „Dansez pentru Tine”. A impresionat prin prestatiile ei, alaturi de partenerul sau, actorul Octavian Strunila, dar si prin povestea ei de viata. Mama Ellei, Simona, pentru care tanara s-a inscris in competitie, ramasese imobilizata in scaunul cu rotile, de mai bine de 15 ani. Aceasta dupa ce fostul el sot intrase peste ea in casa si o injunghiase in spate.

Bunicul Ellei, Gheorghe Panduru, a fost condamnat la zece ani de inchisoare, dupa ce a incercat sa isi ucida ginerele, pe tatal vitreg al Ellei. A aruncat acid sulfuric pe acesta si i-a provocat arsuri grave. In timpul altercatiei, Panduru a lovit-o cu toporul si pe bunica Ellei, ranind-o grav.

Problemele aveau sa continue pentru Ella Dumitru si dupa castigarea concursului. Asta pentru ca, sustine tanara, mama i-a furat cei 60.000 de euro pentru a-si plati anumite datorii. In 2012, Ella Dumitru a ratat admiterea la UNATC din Bucuresti si a fugit de acasa. Ella Dumitru a locuit timp de un an in Capitala si a avut mai multe slujbe. A facut si videochat, insa, potrivit propriilor relatari, a renuntat la aceasta meserie de teama abuzurilor sefilor ei.

In 2013, Ella Dumitru a plecat in Anglia, la Northamtpton, dupa ce a cunoscut un englez pe Internet. Pentru a se putea intretine in primele luni in Marea Britanie, Ella Dumitru a continuat sa faca videochat. Apoi s-a certat cu barbatul in apartamentul caruia locuia si l-a parasit. Acesta a denuntat-o la Politie, cand tanara s-a intors sa isi recupereze lucrurile lasate.

Ella Dumitru este un complet schimbata si din punct de vedere fizic, tatuandu-si corpul cu mai multe insemne pe care mama ei le considera sataniste. „Ella este o betiva satanista! Si-a gasit prieteni nepotriviti, care practicau stanismul, s-a automutilat, crestandu-si incheieturile mainilor. Si-a inscriptionat steaua satanista pe incheieturile mainilor. Am incercat sa discutam cu ea, dar refuza orice comunicare„, povesteste Simona, mama Ellei.

Sursa text: fanatik.ro