Cristian Cioaca si Elodia Ghinescu revin in atentia publicului cu noi imagini

Au aparut noi imagini din apartamentul avocatei Elodia Ghinescu si al lui Cristian Cioaca. Asta dupa ce pe piata media au aparut tot mai des informatii potrivit carora Elodia Ghinescu traieste. 

Jurnalista Adriana Oprea a stat langa Cristian Cioaca aproximativ un an, incercand sa-l cunoasca mai bine, pentru a ajuta la rezolvarea misterului care planeaza si azi: Unde este Elodia?! Ea a venit la Romania TV pentru a dezvalui concluziile la care a ajuns dupa perioada petrecuta alaturi de politist. De precizat ca Adriana Oprea este cea care l-a contactat pe Cristian Cioaca de pe numarul de telefon al Elodiei Ghinescu.

“Nu am declarat niciodata ca este vinovat sau nevinovat. Daca el ar fi vinovat, mobilul este unul singur, e o crima pasionala. Sora lui s-a apropiat de mine la un moment dat. Le-am castigat increderea, ma intalneam cu ea, era studenta atunci, termina Facultatea de Arhitectura. Era o senzatie falsa ca eram mai mult decat… Mi-a fost frica la interviul din padure, marturisesc, in rest… Mi-a fost frica sa pun intrebarea care ar fi trebuit pusa. Intrebarea la care nu a dat raspuns. Raspunsul il stiam, nu ma intrebati care e, n-o sa-l spun. Mi-a fost frica de reactie, altminteri nu, nu am avut. Imi era teama de ce va face duoa, daca ar da raspunsul. N-am pus aceasta intrebare. Alte intrebari deranjante da, le-am pus. Fereste-te de omul care nu mai are nimic de pierdut, asta imi spuneam. Distanta dinrte mine si Cristian Cioaca era de mai putin de jumatate de metru”, a spus jurnalista, la RTV.

Cazul Elodia a pus o intreaga Romanie pe jar, despre care chiar Cristian Cioaca declara ca este un caz complex. Trupul avocatei nu a fost gasit nici pana azi.