Elodia traieste, povestea continua! Noi martori vor sa rupa tacerea in acest dosar

Bomba in dosarul Elodia. Noi martori sustin ca avocata Elodia Ghinescu traieste, dupa ce, sustin ei, au vazut-o in viata, dupa disparitie. Declaratia a fost facuta de Maria Vasii, avocata politistului Cristian Cioaca, la RTV.

“Am fost sunata de catre unul dintre martori. Mi-a dat identitatea sa si a celorlalte doua persoane alaturi de care se gasea in acea zi (…) A vazut-o pe Elodia in fata acelui loc public, mi-au dat date concrete cu privire la autoturismul in care Elodia s-a urcat”, a declarat avocata lui Cioaca.

Maria Vasii a mai spus ca persoana care vrea sa faca o serie de dezvaluiri despre Elodia a vrut sa vorbeasca inca din 2007, insa nu a fost bagata in seama. “A incercat sa vorbeasca chiar in cursul anului 2007 si a fost ridiculizat de catre persoanele carora care li s-a adresat”, a precizat avocatul.

Avocata Elodia Ghinescu a disparut in august 2007. De atunci, suspectul principal in acest caz a fost sotul sau, Cristian Cioaca. Desi nu a fost gasit cadavrul pana acum, fostul politist a fost condamnat la 22 de ani de inchisoare pentru omor si profanare de morminte.

Foto: Pro TV