Elton John a facut sex cu un ofiter KGB pe acoperisul unui hotel

Sir Elton John a dezvaluit recent ca in tinerete a avut relatii intime cu un spion KGB chiar pe acoperisul unui hotel, cand se afla intr-o excursie in URSS, in 1979.

Elton John, in varsta de 66 de ani, a povestit recent ca agentul a fost implantat in anturajul sau, astfel incat sa fie urmarit pas cu pas atat timp se afla pe teritoriul Uniunii Sovietice. A sfarsit, insa, prin a face sex cu el pe acoperisul unui hotel, povesteste el acum, la ani buni de la aventura cu iz rusesc.

Elton John, care este homosexual declarat,  va merge din nou in Rusia, in luna decembrie, pentru a oferi sprijin comunitatii gay ce protesteaza fata de legislatia potrivnica minoritatilor sexuale din aceasta tara, informeaza ContactMusic.

Starul britanic a afirmat recent pentru The Observer ca are emotii vizavi de aceasta misiune, admitand ca va trebui sa-si aleaga cu mare grija cuvintele. In ciuda dificultatilor pe care le va intampina, simte ca are o datorie morala fata de comunitatea gay din Rusia, vitregita de autoritati. “Nu stiu ce se va intampla, dar trebuie sa merg”, s-a confesat Elton John jurnalistilor.

Sursa foto: the telegraph