ELVETIA: Motivul INCREDIBIL pentru care un FRANCEZ a fost condamnat pentru VIOL

Un barbat francez a fost gasit vinovat de viol dupa ce a fost acuzat de partenera sa ca si-a scos prezervativul in timpul sexului fara ca ea sa stie, relateaza The Indepedent, citat de stirileprotv.ro.

Controversatul caz ii are ca protagonisti pe un barbat de 47 de ani din Franta si o femeie din Elvetia. Cei doi s-au cunoscut cu ajutorul aplicatiei de dating Tinder. La a doua intalnire, in 2015, au decis sa intretina raporturi sexuale.

Femeia si-a dat consimtamantul cand barbatul i-a spus ca va folosi un prezervativ. Doar ca in timpul actului, francezul l-a scos fara a-si anunta partenera. Avocatul victimei a argumentat cazul spunand ca practic femeia nu si-a dat acordul pentru sex fara prezervativ.

Tribunalul din Lausanne l-a condamant pe francez la 12 luni de inchisoare cu suspendare pentru ca a stabilit ca a impune un raport sexual neprotejat atunci cand unul dintre parteneri a cerut folosirea prezervativului indeplineste conditiile unui viol, potrivit RTS. Avocatul victimei a descris aceasta sentinta drept o premiera in Elvetia. Sentinta nu este definitiva, iar barbatul poate face apel.

Sursa foto: realitatea