Emanuel Stana, presedintele AJ de Baschet, unul dintre tinerii decedati in accidentul de pe centura Aradului

Emanuel Stana, unul dintrei cei trei tineri morti, sambata, in accidentul produs pe centura de Nord-Vest a municipiului Arad, dupa ce masina in care se afla s-a rasturnat, era presedintele Asociatiei Judetene de Baschet Arad si arbitru, informeaza Mediafax.

Emanuel Stana, in varsta de 25 de ani si era presedinte al Asociatiei Judetene de Baschet Arad, precum si arbitru divizionar A, au declarat pentru Mediafax reprezentanti ai Federatiei Romane de Baschet. Vineri seara, arbitrul Emanuel Stana a asistat la meciul din Liga Nationala de baschet feminin dintre ICIM Arad si Olimpia Brasov.

Stana fusese ales presedinte al Asociatiei Judetene de Baschet Arad luna trecuta. De asemenea, alt tanar care si-a perdut viata in accidentul din Arad era fratele lui Emanuel Stana, in varsta de 21 de ani, au precizat oficialii FRB. Conform sursei citate, cei doi frati voiau sa ajunga in Germania, la mama lor, care duminica isi serba ziua de nastere.

Trei tineri au murit, iar altul a fost ranit grav, sambata, dupa ce masina in care se aflau, condusa de unul dintre ei, s-a rasturnat pe centura de Nord-Vest a municipiului Arad, cel mai probabil din cauza vitezei excesive. Accidentul a avut loc pe centura de Nord-Vest a Aradului, parte din DN 7, dupa ce autoturismul in care se aflau cei patru tineri cu varste cuprinse intre 24 si 27 de ani s-a rasturnat pe marginea drumului, pe camp.

“Din primele cercetari facute la fata locului reiese ca soferul a circulat cu viteza excesiva si a pierdut controlul volanului. Printre cei trei decedati, toti din municipiul Arad, se numara si soferul”, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Arad, Ovidiu Liber.

Sursa foto: realitatea.net