Emblema CAMPIONATULUI MONDIAL de FOTBAL din 2018 a fost lansata la Moscova

Emblema CAMPIONATULUI MONDIAL de FOTBAL din 2018, editie care va fi gazduita de Rusia, a fost lansata, marti seara, de presedintele Federatiei Internationale de Fotbal, JOSEPH BLATTER, la Moscova, intr-o emisiune de televiziune, transmite Agerpres, care citeaza agentiile internationale de presa.

Blatter a precizat ca logo-ul va arata ”inima si spiritul” Rusiei, emblema reprezentand trofeul CAMPIONATULUI MONDIAL (CM) in rosu si albastru, culori din steagul Rusiei, ornat cu auriu.

Citeste si: Ucraina cere ca FIFA si UEFA sa impuna SANCTIUNI DURE Rusiei

Emblema CM 2018 a fost prezentata in cadrul emisiunii ”Urgant Night Show”, redenumita cu acest prilej ”Late Night Mundial”, de catre trei cosmonauti (Maxim Suraev, Elena Serova si Aleksandr Samokutiaev) de pe statia orbitala ISS, prin intermediul unei legaturi video, in prezenta realizatorului emisiunii, Ivan Urgant, a lui Blatter, a presedintelui Comitetului Local de organizare, Vitali Mutko, si a lui Fabio Cannavaro, capitanul nationalei Italiei, campioana mondiala in 2006.

Citeste si: UNIUNEA EUROPEANA vrea sa propuna BOICOTAREA Campionatului Mondial din RUSIA 2018

Apoi, emblema Campionatului Mondial a fost proiectata pe cladirea Teatrului Bolsoi, din Moscova.

Rusia construieste sau renoveaza 12 stadioane si alte 125 de instalatii sportive pentru Mondialul de peste patru ani, dupa cum a precizat presedintele VLADIMIR PUTIN.

Sursa foto: fifa.com