Embleme contrafacute ale unor cluburi cunoscute si FRF, descoperite in vama Otopeni

Mii de embleme ale Federatiei Romane de Fotbal si ale cluburilor Inter Milano si Real Madrid au fost descoperite la vama Otopeni, fiind susceptibile de a fi contrafacute.

Inspectorii din cadrul Biroului Vamal Otopeni Calatori, impreuna cu echipele mobile din cadrul Directiei Regionale Vamale Bucuresti, au descoperit, conform Mediafax, mai multe mii de emblele ale FRF si ale cluburilor Inter Milano si Real Madrid ca urmare a analizei de risc, selectand pentru control un colet care avea declarat ca fel de marfa etichete.

Coletul cu pricina, in care autoritatile au descoperit emblemele sisceptibile de a fi contrafcaute, a fost prezentat in vama printr-o firma de curierat, fiind expediat din Hong Kong pentru o persoana fizica cu domicilul in Bucuresti. In colet, inspectorii au descoperit embleme din material textil inscriptionate cu FRF (1.500 de bucati), Internazionale Milano (1.020 de bucati) si Real Madrid (1.000 de bucati).

Conform prevederilor Regulamentului (CE) nr. 1383/2003 si a Legii nr. 344/2005 privind unele masuri pentru asigurarea respectarii drepturilor de proprietate intelectuala in cadrul operatiunilor de vamuire, autoritatea vamala a retinut bunurile in vederea trimiterii spre expertizare, la finalizarea cazului urmand a fi dispuse masurile legale ce se impun.

Sursa foto: gandul.info