Emeric Ienei ii inchide gura impresarei Ana Maria Prodan

Emerich Ienei, antrenorul care a castigat Cupa Campionilor Europeni cu Steaua, i-a replicat impresarei Ana Maria Prodan dupa ce aceasta a declarat despre reputatul tehnician ca este un pic absent  din ceea ce inseamna fotbalul actual.

„Emeric Ienei pe care il apreciez si il respect foarte mult este un pic absent din ceea ce inseamna fotbalul in ziua de astazi. Nu inteleg de ce s-a bagat in discutie atata timp cat nu a fost jignit”, a declarat Ana Maria Prodan intr-o inteventie telefonica la Sportro.

“Personal o sfatuiesc pe Anamaria sa-ti vada de impresariatul ei. Ar trebui sa-i fie un pic rusine pentru vorbele pe care mi le-a adresat. Sa nu uite ca eu am o varsta si chiar as fi putut sa-i fiu tata. Oricum ma gandesc foarte serios sa-i telefonez dinsei, deoarece eu nu vreau sa mai intru in nicio polemica cu Laurentiu si cu ea prin intermediul presei.

Totusi eu cred ca am tot dreptul sa-mi spun parerea atunci cind consider ca Reghecampf a gresit fata de Victor Piturca. Nu cred ca era normal ca antrenorul Stelei sa-l implice acum public si pe Raul Rusescu in acest conflict. Totodata, eu zic ca era mult mai normal ca Reghe sa-i spuna lui Piti in particular despre problemele jucatorilor Stelei de la nationala. Nu cred ca a fost corect ca ei s-au contrat prin intermediul televiziunilor”, a spus Emeric Ienei la postul de televiziune DigiSport.

Sursa foto: rtv.net