EMERIC IENEI l-a criticat dur pe LAURENTIU REGHECAMPF

EMERIC IENEI, fostul mare antrenor al echipei STEAUA BUCURESTI, a criticat DUR jocul campioanei din meciul cu FC Vaslui si pe antrenorul LAURENTIU REGHECAMPF.

EMERIC IENEI l-a criticat pe antrenorul STELEI, LAURENTIU REGHECAMPF, pentru declaratiile pe care le-a acordat la finalul meciului cu FC VASLUI, pierdut de campioana Romaniei, 0-1. “Steaua nu a jucat nimic. La finalul partidei, am vazut declaratii cum ca nu este normal cum a procedat Vasluiul, ca au spus ca vin cu juniorii si ca, pana la urma, au jucat cu prima echipa. Ce te intereseaza pe tine acest lucru? Pe tine trebuie sa te intereseze echipa ta!”, a spus EMERIC IENEI pentru Fanatik.

Citeste si: STEAUA negociaza TRANSFERUL unui golgheter din LIGA I 

“A fost o atmosfera lejera, cei care reprezinta conducerea Stelei ar fi trebuit sa fie mult mai eficienti. Nu au putut sa-i mobilizeze. Tu nu trebuie sa te pregatesti pentru juniorii lor, ci pentru un meci pe care trebuie sa-l castigi indiferent de conditii. Steaua nu ar fi trebuit sa pice in aceasta capcana, nu conta daca FC Vaslui ar fi venit sau nu cu juniorii”, a adaugat IENEI.

STEAUA a fost invinsa de FC Vaslui, scor 0-1, in etapa a 27-a din Liga 1, rezultat in urma caruia campioana ramane cu un avantaj de 6 puncte in fata echipei Astra Giurgiu.