EMERIC IENEI pune presiune pe COSTEL GALCA: “Meciurile oficiale nu te asteapta, vin peste tine!”

Rezultatele obtinute de STEAUA in meciurile amicale il sperie pe EMERIC IENEI, antrenorul care a cucerit, alaturi de “ros-albastrii”, Cupa Campionilor Europeni, in 1986.

EMERIC IENEI spune ca Tanase si compania pot claca psihic, din pricina rezultatelor dezastruoase din meciurile de verificare. “Am speranta ca STEAUA isi va reveni si va avea o prestatie mai buna. E foarte periculos pentru moralul jucatorilor daca nu vor reusi sa obtina si victorii in aceste amicale. Mai bine ca s-a anulat jocul cu Anderlecht. Belgienii sunt foarte puternici si nu cred ca stelistii ar fi obtinut un rezultat bun, mai ales in acest context”, a declarat Emeric Ienei, pentru SportNews.ro.

Citeste si: LAURENTIU REGHECAMPF, fortat sa plece de la STEAUA ?

EMERIC IENEI il atentioneaza pe Costel Galca, tehnicianul Stelei, ca ar fi timpul sa se hotarasca asupra primului 11. “Galca nu mai are timp de experimente. Trebuie sa numeasca titularii. Daca nu gasesti fotbalistii potriviti care dau randament, e foarte periculos. Meciurile oficiale nu te asteapta, vin peste tine! Partida din preliminariile Ligii Campionilor, cu echipa norvegiana va fi foarte periculoasa. Consider ca trei meciuri pierdute la rand inseamna prea mult pentru Steaua”, a mai spus Ienei.

Citeste si: PROGRAM LIGA I: RAPID – STEAUA in prima etapa! Afla cand se joaca UNICUL DERBY 

STEAUA a pierdut toate amicalele disputate in pauza competitionala, 0-1 cu FC Chiasso si 2-5 cu FC Lugano ambele echipe din a doua liga elvetiana si 2-4 cu echipa bulgara Ludogoret Razgrad, campioana Bulgariei.