EMIL BOC si ELENA UDREA au depus o COROANA DE FLORI din partea PMP, la 70 de ani de la eliberarea Clujului

Primarul din Cluj-Napoca, EMIL BOC, si presedintele PMP, ELENA UDREA, au depus, sambata, o COROANA DE FLORI din partea PMP la Cimitirul Eroilor, la ceremonia de aniversare a 70 de ani de la eliberarea orasului de sub ocupatia horthyista, desi la manifestare au depus o coroana si reprezentantii PDL.

Primarul municipiului Cluj-Napoca, EMIL BOC, a participat, sambata, la Cimitirul Eroilor, la ceremonia de depunere de coroane de flori cu ocazia implinirii a 70 de ani de la eliberarea orasului de sub ocupatia horthyista, in timpul celui de-al doilea razboi mondial, si a tinut un discurs despre semnificatia acestei zile.

La manifestare a participat si presedintele PMP, ELENA UDREA, care a depus o COROANA DE FLORI din partea Camerei Deputatilor, alaturi de deputatul PSD Aurelia Cristea, ministru delegat pentru Dialog Social, si de deputatul Adrian Gurzau, liderul PMP Cluj.

Au mai fost depuse alte COROANE DE FLORI din partea unor institutii publice – intre care si Primaria, coroana fiind depusa de catre EMIL BOC -, a unor asociatii de veterani, a Armatei, dar si a partidelor.

Cand a venit randul partidelor, EMIL BOC a depus coroana de flori din partea PMP, alaturi de ELENA UDREA si de mai multi membri ai PMP, si nu din partea PDL, al carui membru este, potrivit Mediafax.

Boc a stat alaturi de Udrea si la finalul manifestarii, cand a avut loc defilarea garzii militare de onoare, dupa care a plecat impreuna cu aceasta la Huedin si la Targul de la Negreni, judetul Cluj, in campanie electorala pentru prezidentiale.

Cei doi nu au facut declaratii, doar ELENA UDREA a spus ca Romania va invinge Ungaria la fotbal in meciul care se va desfasura sambata seara, cu 2 la 0.

La ceremonia din Cimitirul Eroilor au mai fost prezenti prefectul judetului Cluj, Gheorghe Ioan Vuscan, care a tinut si el un discurs, consilieri judeteni, reprezentanti ai unor institutii publice si militare.

Sursa foto: facebook.com