Emil Boc a vizitat-o pe Monica Ridzi la Penitenciarul Gherla

Emil Boc

Fostul premier Emil Boc a vizitat-o, marti dupa-amiaza, pe Monica Iacob Ridzi, inchisa in perioada de carantina la sectia exterioara a Penitenciarului Gherla, dupa ce a fost condamnata definitiv la cinci ani de inchisoare pentru abuz in serviciu, transmit televiziunile de stiri.

Emil Boc a vizitat-o pe Monica Iacob Ridzi la sectia exterioara de la Cluj-Napoca a penitenciarului, in timpul programului legal de vizite.

Citeste si: MONICA IACOB RIDZI, in CARANTINA. La ce are DREPTUL fostul ministru

Amintim ca Monica Iacob Ridzi a fost condamnata definitiv, in 16 februarie, de instanta suprema la cinci ani de inchisoare pentru abuz in serviciu privind manifestarile organizate in 2009 de Ziua Tineretului. Fostul ministru s-a predat la Politia Judeteana Cluj, fiind incarcerata la sectia exterioara din Cluj-Napoca a Penitenciarului Gherla, unde va sta in perioada de carantina.

Purtatorul de cuvant al Penitenciarului Gherla, Dan Donciu, declara ca in perioada de carantina, de 21 de zile, Monica Iacob Ridzi este tinuta sub observatie si are aceleasi drepturi ca orice alt detinut, urmand ca dupa aceasta etapa o comisie de specialitate sa ii stabileasca regimul de detentie.

Citeste si: TOLONTAN: Trei TELEVIZIUNI i-au VANDUT STIRI MONICAI RIDZI. VIDEO