EMIL BOC, AUDIAT LA DNA

Fostul premier EMIL BOC, in prezent primarul municipiului Cluj-Napoca, s-a prezentat miercuri la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) pentru a fi audiat, transmite Agerpres. 

Potrivit unor surse judiciare, EMIL BOC a fost citat in dosarul ANRP.  La intrarea in sediul DNA, EMIL BOC a sustinut ca nu are emotii si ca va detalii despre prezenta sa in fata procurorilor anticoruptie la finalul audierii. 

“Am fost invitat in calitate de martor intr-un dosar de cercetare penala. (…) Nu stiu despre ce este vorba, deci nu ma pot pronunta”, a spus EMIL BOC.

Surse judiciare au declarat, pentru Newsro, ca EMIL BOC a fost citat intr-un dosar privind despagubiri ilegale acordate de Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor (ANRP).

Saptamana trecuta a fost audiat la DNA si fostul ministru al Justitiei Catalin Predoiu, el declarand ca a dat o declaratie de martor in legatura cu procedura urmata la desemnarea unui reprezentant al Ministerului Justitiei intr-un grup de lucru interministerial.

Potrivit unor surse judiciare, procurorii l-au intrebat pe Predoiu despre modul in care a fost numita Alina Bica in Comisia pentru Stabilirea Despagubirilor din ANRP.

Vom reveni cu amanunte.

Sursa foto: realitatea