EMIL BOC ii da replica lui Blaga si explica de ce lipseste de la CONGRES

FUZIUNEA PNL-PDL nu este criticata numai de PSD, ci si de fosti lideri ai PDL. EMIL BOC il acuza pe presedintele PDL, Vasile Blaga, ca baga partidul “in mormant definitiv si il topeste in PNL”.

EMIL BOC ii spune lui Vasile Blaga, actualul sef al democrat-liberalilor, ca el a fost cel care a batut palma cu PNL, peste noapte, desi LIBERALII au fost adversarii democrat-liberalilor incepand cu 2007.

Citeste si: MIRCEA IONESCU QUINTUS: “NU AM NICI O INDOIALA CA IOHANNIS VA FI CANDIDATUL ACL”

“Nu eu, ci Vasile Blaga este cel care, peste noapte, bate palma cu PNL si topeste PDL in PNL, exact partidul cu care, din 2007 incoace, ne-am aflat in confruntari politice deschise, pe fata, si foarte dure.

Sa ne amintim ca PNL a dat afara PDL de la guvernare si pe Vasile Blaga din Guvern in aprilie 2007, sa nu uitam ca PNL a fost unul dintre adversarii de la suspendarea presedintelui, si din 2007, si din 2012, PNL a fost adversarul nostru politic si la alegerile parlamentare din 2008, la europarlamentarele din 2009, alegerile locale si parlamentare din 2012. Nu poti sa te faci frate cu cei care ti-au fost adversari din 2007 incoace”, a subliniat BOC, potrivit site-ului pesurse.ro.

Citeste si: PONTA SI PSD, ATAC DUR LA ADRESA FUZIUNII PNL-PDL

“Deci stergi cu buretele aceste lucruri si te topesti in acel partid, iar eu sunt criticat ca am stat la masa cu presedintele Romaniei, cu cel care a facut posibile, alaturi de PDL, cele mai mari succese din istoria noastra politica si sa aplaud cu sufletul deschis topirea PDL in PNL. Nu pot face acest lucru. Vasile Blaga spune ca are PDL in suflet, dar astazi il baga in mormant definitiv.”, a mai spus fostul lider al PDL, absent, sambata, de la Congresul de FUZIUNE dintre PDL si PNL.

Sursa foto: pesurse.ro