EMIL BOC: MONICA RIDZI nu are o STARE DE SANATATE buna

Fostul premier EMIL BOC a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa, ca i-a facut o vizita MONICAI RIDZI, in cursul zilei de marti, la Sectia exterioara Cluj-Napoca a Penitenciarului Gherla, aceasta fiind internata la infirmerie din cauza STARII DE SANATATE.

El a spus despre fosta sa colega de partid si de guvern ca a constatat ca nu are “chiar deloc” o STARE DE SANATATE buna, MONICA RIDZI fiind internata la infirmeria penitenciarului.

Intrevederea lui Emil Boc cu fostul sau ministru al Tineretului a durat o ora si jumatate, timp in care au discutat diverse probleme legate de sanatatea MONICAI RIDZI si despre familia sa.

Citeste si: EMIL BOC: MONICA RIDZI nu are o STARE DE SANATATE buna

“Am vizitat-o, marti, pe doamna Ridzi, la Sectia exterioara din Cluj-Napoca a Penitenciarului Gherla, conform procedurilor legale, cu o cerere aprobata de conducere. Din nefericire, starea sanatatii nu este foarte buna, nu este buna chiar deloc si sper sa aiba sansa sa isi trateze sanatatea pentru ca are nevoie de sprijin medical, este internata la infirmerie. Am stat in jur de o ora si jumatate in care am discutat aspecte, in special, de familie, de sanatate, de probleme, de relatia cu familia si cu ce o putem ajuta in aceste momente mai dificile, data fiind si situatia sanatatii si a familiei, in conditiile in care are doi copii mici”, a spus EMIL BOC, citat de Agerpres.

Citeste si: MONICA IACOB RIDZI, in CARANTINA. La ce are DREPTUL fostul ministru

EMIL BOC a mai mentionat ca MONICA RIDZI are dreptul la patru vizite lunare si ca a decis, de comun acord cu sotul acesteia, ca una dintre persoanele care o viziteaza sa fie el. EMIL BOC a precizat ca va face ceea ce ii va sta in putinta pentru a ajuta o fosta colega intr-un moment dificil. “Cu ce pot, uman, sa ajut, voi face totdeauna pentru oricine si cu atat mai mult pentru un fost coleg din Guvern”, a adaugat el, mentionand ca nu i-a dus fostului ministru niciun pachet deoarece aceasta are dreptul la un singur colet pe luna, care i-a fost dus deja de familie.

El a mai precizat ca MONICA RIDZI urmeaza sa faca o serie de analize mai amanuntite, data fiind STAREA SA DE SANATATE.

Sursa foto: ziardecluj.ro