Emil Boc nu are curajul sa se inscrie in cursa interna a PDL pentru alegerile prezidentiale

Emil Boc, fost premier si actual primar de Cluj, a declarat ca nu are de gand sa se inscrie in cursa interna din PDL pentru nominalizarea unui candidat la alegerile prezidentiale si a subliniat ca formatiunile de dreapta ar avea sanse mari sa castige alegerile in 2014 daca ar merge cu un singur candidat.

“Nu ma inscriu in competitia interna din PDL pentru Presedintie, avem treaba aici. Cred, insa, in actualul context, ca dreapta are nevoie acum, mai mult ca niciodata, sa fie unita sau sa se uneasca cat mai repede, pentru ca doar asa va putea invinge stanga distrugatoare a statului de drept si a locurilor de munca din Romania. Cu cat se va face mai tarziu aceasta unificare a dreptei, cu atat se vor diminua sansele victoriei. De aceea, doar o dreapta unita poate sa bata stanga si la urmatoarele alegeri, dar mai ales la alegerile prezidentiale de anul viitor”, a declarat Boc.

Mai multi voci sustineau, in ultimele zile, ca fostul premier va fi presat sa candideze la Presedintie din partea dreptei, insa subliniau totodata ca deocamdata Emil Boc ezita sa se arunce intr-o competitie electorala, dupa ce si-a uzat extrem de mult imaginea in perioada in care a fost premier.

Dealtfel, insusi Traian Basescu spunea, recent, ca Emil Boc ar fi un candidat categoric mai bun la alegerile prezidentiale decat Mihai Razvan Ungureanu sau Victor Ponta. “Cred ca Boc va fi reevaluat, chiar daca a fost umilit si injurat”, spunea seful statului.

Foto: Realitatea TV