EMIL BOC: Nu sunt CANDIDATUL OPTIM pentru alegerile prezidentiale din acest an

Fostul premier EMIL BOC a declarat vineri seara la postul B1 TV ca nu a ales sa candideze la alegerile prezidentiale din acest an deoarece le-a promis clujenilor ca nu ii va parasi a doua oara si pentru ca nu se considera CANDIDATUL OPTIM pentru acest scrutin.

“Nu candidez pentru ca le-am promis clujenilor ca a doua oara nu mai plec, iar ei mi-au facut marea onoare de a-mi oferi votul lor a doua oara intr-o atmosfera foarte grea. Si apoi, nici nu cred ca eu eram un CANDIDAT OPTIM pentru alegerile din 2014. Sunt un om realist si stiu cand merita sa iti asumi o candidatura, cand esti credibil. Nu sunt acel candidat care sa il ceara timpul prezent”, a spus EMIL BOC.

El a precizat ca erau doua solutii favorabile pentru alegerile din noiembrie 2014.

Citeste si: ELENA UDREA a nominalizat liderii PDL care “ii datoreaza lui Basescu cariera”

“Sa se unifice dreapta din timp si sa aiba un candidat, era foarte bine si ideal, sau fiecare alearga pe culoarul propriu, iar alegerile vor simplifica procesul electoral si candidatii iar in turul doi vor fi doar doi candidati”, a mai spus acesta.

EMIL BOC a adaugat ca cel mai probabil TEODOR MELESCANU va intra in cursa prezidentiala.

Citeste si: TRAIAN BASESCU: Sunt convins ca voi ramane PARTENER cu EMIL BOC pana cand iesim din politica

“Am vazut declaratiile lui TEODOR MELESCANU. Pare un om care are deja semnaturile si doar isi pregateste momentul anuntarii, probabil luni. Eu cred ca va intra in cursa, amplificand si mai mult galagia de pe dreapta. Din zvonuri stiu ca l-au ajutat sa stranga semnaturile rezervistii domnului Dogaru”, a completat Boc.

Sursa foto: evz.ro