Emil Boc: Ponta are dreptate, dosarul Nastase e politic. Toti PSD-istii s-au turnat intre ei

Fostul premier Emil Boc considera ca actualul sef al Guvernului, Victor Ponta, “greseste profund”, atunci cand se amesteca in declaratii care sa vizeze puterea judecatoreasca si justitia, facand referire la afirmatiile acestuia privind sentinta de condamnare a lui Adrian Nastase, informeaza Mediafax.

In cadrul unei conferinte de presa sustinute la Cluj, Emil Boc a subliniat, ironic, ca premierul Ponta are dreptate cand spune ca dosarul Nastase este politic, fiind vorba de social-democrati care s-au turnat intre ei.

“As face un comentariu de natura ironica, in sensul ca, da, Ponta are dreptate. Dosarul Nastase este, in ghilimele, un dosar politic, pentru ca toti turnatorii si denuntatorii din dosar sunt PSD-isti, de la Sechelariu, la Jianu sau consulul din China, toti PSD-istii s-au turnat intre ei. Deci, este un dosar politic PSD, iar din acest punct de vedere, premierul Ponta are dreptate”, a comentat Emil Boc, potrivit Mediafax.

Premierul Victor Ponta a afirmat ca Adrian Nastase este un condamnat politic si o victima a regimului Basescu, comparand situatia lui Nastase cu cea a fostului prim-ministru ucrainean Iulia Timosenko.

Sursa foto: realitatea.net